Teren sintetic fotbal acoperit – Zalau

Implicat in fenomen(arbitru de fotbal de nivelul Ligii 1),detinatorul acestui teren a vrut sa ofere inca o alternativa jucatorilor de fotbal amator din Zalau si imprejurimi.

Terenul amplasat pe o suprafata de asfalt existenta in curtea unui liceu este folosit in timpul zilei de elevii liceului care isi desfasoara orele de sport pe terenul sintetic acoperit.

Fundatiile care au  fost facute pentru sustinerea structurii metalice si prelatei au pus probleme constructorilor deoarece diferenta de nivel a terenului si amplasarea lui  au necesitat ziduri de sprijin  solide si care au  urcat pretul investitiei.

Dupa finalizarea infrastructurii s-a montat gazonul, terenul fiind suficient  de mare incat sa permita montarea unor tribune pentru spectatori pe lungimea lui.

Plasele sintetice montate pentru protectia prelatei si a spectatorilor din tribune au si rolul de a impiedica mingea sa iasa din terenul de fotbal acoperit.

Nocturna este formata din 20 de proiectoare de 400 W, panou de comanda. Portile, plasele de porti, plasele sintetice si restul accesoriilor sportive intregesc acest teren de fotbal amenajat cu gazon sintetic si acoperit cu structura metalica.

Pentru orice informatii despre terenuri de sport acoperite cu baloane presostatice sau structura metalica si prelata va rugam sa  ne contactati la telefon 0745003680 sau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. SC Acatrans SRL va sta la dispozitie pentru constructia de terenuri de tenis, fotbal sau multisport

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5