Vitrina magazin Nissa

Gazon decorativ pentru vitrina -magazin NISSA

Vitrina este de fapt imaginea magazinului,este agentul care vinde cel mai bine si in plus este cea mai putin costisitoare metoda de publicitate. Vitrina bine amenajata pune in valoare produsele expuse, si poate transforma un simplu trecator prin fata ei intr-un client al magazinului. Vitrina prezinta cartea de vizita a fiecarui magazin, primul contact vizual se face cu vitrina, care ne poate influenta pozitiv sau negativ despre produsele din magazin. O vitrina incarcata, in care nu putem distinge un produs in totalitate nu o sa ne ademeneasca sa trecem pragul acelui magazin.Cel mai bine ne putem juca cu vitrinele magazinelor de imbracaminte, unde sezioner se schimba colectiile si automat si vitrinele.

Realizarea unei vitrine implica cativa pasi obligatorii in reusita promovarii produselor expuse, spatiul destinat vitrinei trebuie sa fie bine luminat, sa fie decorat cu gust dar sa si fure privirile trecatorilor sa transmita un mesaj, tematica vitrinei si profilul magazinului.

O vitrina trebuie sa-ti faca cu ochiul cand treci pe langa ea, o vitrina poate creste vanzarile cu pana 50%. Pentru amenajarea sau proiecterea vitrinelor va  recomandam sa apelati la profesionisti. Trebuie doar sa ne transmiteti mesajul cu ceea ce doriti la final ca noi sa va putem ajuta.Indicati  doar cate va sugestii si noi va impartasim din expierenta noastra.Trasati cateva idei,spuneti ce dorti sa imite gazonul sintetic decorativ si noi vom face tot posibilul sa va multumim asteptarile.

Societatea noastra a fost contactata de o echipa de profesionisti  la inceput de primavara pentru amenajarea vitrinelor de la magazinele de haine NISSA, care are puncte de vanzare in toata tara. Ideea de baza a proiectului era venirea primaverii, multa iarba verde si de la asta a pornit tot restul. Inaltimea gazonului artificial ales este de 50 mm si este bicolor,cu fire verzi de nuante diferite pentru a crea iluzia gazonului natural.

Clientul isi dorea o vitrina primavaratica, infloritoare, si a optat pentru un gazon decorativ bicolor care rezista foarte bine la lumina artificiala si nu isi pierde din proprietati, nu necesita nici o intretinere, lucru care la iarba naturala este imposibil intr-un spatiu inchis. S-a mers pe amenajarea vitrinei in totalitate cu gazon artificial, si in partea de jos, dar si lateralele vitrinei. Au fost amenajati copacei artificiali si fluturi colorati artficiali in dimensiune mai mare pentru un impact vizual. Manechinii au fost imbracati in contrast cu gazonul artificial decorativ pentru a fi pusi in evidenta. In unele spatii mai generoase s-au asezat si cateva banci asemanatoare celor din parcuri sau fotolii albe care veneau in contrast cu restul decorului.

Speram ca am reusit in cateva cuvinte sa ajutam sa va faceti o imagine asupra lucrarilor noastre,sa va trezim interesul in ceea ce priveste amenajarea vitrinelor si a spatiilor comerciale cu gazon sintetic decorativ ,astfel incat sa ne contactati oricand doriti pentru astfel de proiecte. Daca doriti sa inspirati  pentru un viitor proiect, puteti accesa si sectiunea LUCRARI, in speranta ca doriti o colaborare ne puteti contacta la tel: 0745003680, sau la sectiunea CONTACT

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4