Dezvoltarea bazei sportive Cisnadie

Unul dintre subiectele noastre preferate in jurul caruia noi, Acatrans, ne desfasuram activitatea, il reprezinta bazele sportive, stadiile acestora, nivelul de raspandire in tara noastra. Credem faptul ca, desi in ultimii ani lucrurile au inceput sa evolueze in acest sens, inca suntem mult in urma altor tari cand vorbim despre infrastructura sportiva, lucru elementar, reprezentand fundatia viitoarelor performante in sport si nu numai.


Promovam, proiectam si ajutam la construirea de la A la Z a oricaror baze sportive, folosind suprafete de joc pe baza de gazon artificial. Credem ca acest tip de suprafata reprezinta viitorul in ceea ce priveste performanta sportiva, incepand de la cel mai mic nivel si pana la pregatirea sportivilor de performanta.

baza sportiva de la Cisnadie
Un exemplu de referinta in ceea ce priveste activitatea Acatrans il reprezinta baza sportiva de la Panalim Cisnadie, acolo unde am construit doua terenuri de tenis pe zgura si un teren de fotbal pe gazon artificial.

Terenul de zgura a fost alegerea proprie a clientului. Printre avantajele terenului de zgura se numara rapiditatea jocului, dar printre dezavantaje, amintim faptul ca terenul de zgura trebuie intretinut in mod regulat, pentru a nu permite ridicarea prafului in timpul jocului.

Investitia minima intr-un asemenea teren este de 20.000 de euro si poate ajunge la 45.000 de euro, in functie de materialele auxiliare si specificatiile terenului ce difera de la fiecare proiect la altul.

Clientii nostri au investit in aceste terenuri pentru a le inchiria ulterior celor pasionati de tenis si de fotbal. Pentru un flux continuu de clienti, sugeram ca pe viitor, proprietarii sa investeasca si intr-un balon presostatic, pentru a asigura functionarea afacerii chiar si pe timp de iarna.

Cele 3 terenuri de la Cisnadie repezinta o lucrare de refeinta pentru activitatea Acatrans, companie specializata in proiectarea si amenajarea in toate fazele a terenurilor sportive, atat pentru persoane fizice cat si pentru persoane juridice.