Ce fac dupa o zi obositoare

Aseara, dupa o zi obositoare la birou, am iesit cu mai multi prieteni cu gandul de a porni un meci de fotbal. Intrebarea principala a fost, unde sa jucam? Raspunsul a venit exact ca intrebarea, adica repede.

Chiar langa bloc am o baza sportiva cu vreo 3 sau 4 terenuri de fotbal cu gazon artificial.

Am ajuns la fata locului si ne-am pus pe jucat, nu ma asteptam ca tranzitia sa fie asa spectaculoasa, pe langa factorul estetic care iti creea senzatia ca esti pe unul din marele stadioane ale lumii, aderenta era uluitoare, mingea parca era indragostita de gazonul sintetic.

Cel mai mare soc l-am avut cand am primit o intrare dura prin alunecare, nu ma asteptam ca impactul sa fie asa de lin, parca aterizam intr-un pat gigantic si verde, plin de granule de cauciuc si putin nisip. Tin sa mentionez ca era chiar prima oara cand jucam pe o astfel de suprafata, adica pe gazon artificial.

Experienta a fost extraordinara, mai ales ca am jucat si cu nocturna, chiar ma simteam ca un fotbalist adevarat la un meci important al carierei. O sa repet cu siguranta experienta mea sportiva pe gazon artificial, mai ales ca baza sportiva unde am jucat este chiar langa blocul meu.