Avantajele gazonului artificial decorativ

Poate ca de multe ori nu ne putem imagina, dar avantajele unei amenajari cu gazon artificial sunt multiple, dar elementul ce ii ofera un avantaj impresionant gazonului sintetic in fata celui natural este durabilitatea, gazonul sintetic, indiferent de tipul acestuia, are o perioada totala de viata de pana la 15 ani, daca acesta este ingrijit cum se cuvine.

Pe langa terenuri sportive, gazonul artificial se poate utilizata foarte usor si in decoratiuni sau amenajari. Astfel, oricare dintre noi isi poate amenaja in propria curte, o parcela cu gazon sintetic cu intrebuintari diverse, distractie, relaxare, spatiu de joaca pentru cei mici. Aceasta optiune vine ca o alternativa pentru gazonul natural care necesita multa migala si ingrijiri care uneori pot fi costisitoare.

gazon sintetic piscina

Din gazon sintetic se realizeaza si o serie de covoare decorative indoor, cat si outdoor, aceste covoare sunt de obicei  amplasate in spatii comerciale, mall-uri, parcuri, piscine, restaurante sau chiar pensiuni si de multe ori si hoteluri (fie ca e vorba despre holul principal sau de camere).

Pentru firmele care investesc in gazon sintetic, acesta constituie un avantaj extraordinar deoarece suprafetele sintetice sunt mai usor de intretinut, nu sunt costisitoare, sunt rapide, sunt eficiente, iar amortizarea investitiei este rapid recuperata de catre cel ce se hotaraste sa investeasca.