Categorii de gazon artificial

De la aparitia sa, in urma cu 50 de ani, si pana in prezent, evoltia modului de fabricare a gazonului artificial a dus la o diversificare si o multiplicare a ariilor in care folosirea acestuia nu este doar o alternativa ci chiar o recomandare.

Read more...

Avantajele unui gazon sintetic

Creat in prima instanta strict pentru utilizari in domeniul sportiv, suprafetele din gazon sintetic s-au raspandit si in domenii precum peisagistica si decoratiuni.

Read more...

Montarea unui gazon artificial

Trebuie amintit si acest aspect al mont─ârii gazonului artificial. E o etapa pe care nu o putem ignora sub nici un fel din procesul procurarii si utilizarii unui gazon artficial. Poate sa para banal prcesul, sau cat se poate de simplu, dar nu e intocmai asa. Nu poate fi comparat cu punerea unei mochete sau a unui covor pe o suprafata, desi in pricipiu putem sustine ca e vorba de acelasi lucru. 

Read more...

Avantajele unei investitii in gazon artificial

Vom prezenta in cele ce urmeaza cateva avantaje privind investitia in amenajarea cu gazon artificial, fie ca vorbim de domeniul sportiv sau in propria gospodarie.

Read more...

Importanta amenajarilor pentru scoli de fotbal - Baza sportiva Sport TEAM

Scolile de fotbal reprezinta baza de la care pleaca orice performanta in materie de fotbal. Ne uitam cu invidie la alte tari care stiu ca secretul unor succese continue in sportul rege il reprezinta investitia permanenta in infrastructura si in conditiile de pregatire ale celor mici, insa mai avem si ipocrizia de a fi surprinsi atunci cand o anumita tara, mult mai civilizata din acest punct de vedere, ne arata intr-un mod sportiv foarte dur, ca sunt cu multi ani inaintea noastra.

Read more...

Terenurile sintetice pentru fotbal

Fotbalul a fost motorul ce a propulsat evolutia industriei gazonului artificial. Astazi, sportul rege este practicat de un numar foarte mare de iubitori ai sai pe terenuri din gazon artificial din cateva considerente: fidelitatea suprafetelor ce permit practicarea unui joc fluent, in care fiecare jucator sa-si puna in valoare calitatile.

Read more...