Teren tenis Zalau

Teren tenis Zalau

Terenurile cu suprafata artificiala sunt din ce in ce mai cerute pe piata din Romania, toate acestea datorita faptului ca necesita o intretinere foarte mica, si are o rezistenta mare la uzura. Un alt avantaj este faptul ca nu se acumuleaza apa pe suprafata de joc, acest lucru permitand practicarea sportului alb pe orice tip de vreme. Anularea partidei de joc din caza vremii este de domeniul trecutului. Dimensiunile gazonului sintetic pentru terenurile de tenis sunt cuprinse intre 15mm si 22mm in functie de destinatia finala a terenului si de clientii care sunt luati in vizor. Gazonul sintetic de mica inaltime este destinat pentru profesionisti fiindca viteza mingii este mai mare, in schimb gazonul artificial cu firul de 22mm are viteza mai mica.

Beneficiarul nostru a solicitat constructia unui teren de tenis in curtea casei pentru copii care sunt pasionati de acest sport. Infrastructura a fost realizata de catre beneficiar, fortat si de diferenta mare de nivel a terenului a fost ridicat si un zid, care ulterior va fi folosit ca zid de antrenament. Unii specialist sunt de accord cu acest zid de antrenament altii nu, parerile sunt impartite si deciziile le ia fiecare in parte. Cu toate ca si marii jucatori de tenis precum Andre Agassi, Pete Sampres, Serena sau Venus Wiliams au folosit aceasta metoda de antrenament dar niciodata nu au reusit sa invinga zidul.

Terenul de tenis este imprejmuit cu stalpi si plasa, este acoperit cu plasa de protectie si s-a montat nocturna. Gazonul instalat este Essential 20mm de culoare rosu, si pe margine pentru o mai buna delimitare a ternului de tenis, s-a instalat gazon Essential 20 mm culoare verde, liniile sunt de culoare alba aceasi dimensiune ca si gazonul artificial , pe margine au fost construite rigole de colectarea apei. A mai fost montat un cos de baschet pe zidul de antrenamen, si s-au confectionat doua porti de mini fotbal pentru a mai diversifica activitatile copiilor.

La final lucrarea a iesit foarte bine si copii sunt foarte incantati ca isi pot desfasura antrenamentele in propria curte, fara a mai pierde timp pe drumul dus-intors la orele de tenis.

Costurile unui astfel de teren de tenis variaza in functie de suprafata detinuta, de fundatii, de tipul de gazon ales, de accesorile cu care o sa fie dotat respectivul teren, dar mentionam ca detinem produse pentru toate buzunarele.

Datele noastre de contact sunt: tel: 0745003680, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., web: www.gazonartificial.ro,


  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6