Teren tenis Pipera

Avem solicitari din toata tara si am ajuns si la Pipera unde am montat un gazon sintetic FAST TRACK 15 mm de culoare verde in urma solicitarii avute de catre clientul nostru.

Infrastructura a fost facuta de beneficiar, noi ne-am ocupat doar de montarea gazonului artificial, de stalpii de tenis si de fileul de tenis.

Terenul sintetic de tenis este cu circuit inchis avand acces doar familia si apropiatii acesteia.

Este un teren de tenis cu gazon artificial verde pentru amatori montat in curtea casei proprietate privata, mai mult se joaca copiii si din acest considerent beneficiarul nu a montat nici gard de imprejmuire lasand mingile sa zburde prin curtea casei, sa faca copii mai multa miscare.

Terenul a fost trasat doar pentru a se practica tenis de camp, cu linii albe de acelasi tip de gazon.

Terenul de tenis cu gazon sintetic vine in continuarea gazonului natural existent deja in curtea beneficiarului, si din acest considerent a mers pe culoarea verde ca si o continuitate in curte, fara o mare discrepanta de culoare.

Lipirea gazonului artificial s-a  facut in conditii meteo favorabilesi a durat 2 zile. Am folosit banda pentru lipire alba si lipici de vara care se poate folosi incepand de la 10 grade. Dupa ce s-a lipit gazonul sintetic s-a introdus nisipul cuartos si s-a facut perierea finala.

Am montat stalpii si fileul de tenis si la solicitarea beneficiarului un panou cu cos de baschet.

Terenul de tenis se incadreaza foarte frumos in toata verdeata naturala din curte acasei, este imprejmuit pe o parte de brazi foarte inalti care putem spune ca tin loc gardului de plasa, este ferit si de ochii curiosilor.

Clientul nostru a fost foarte multumit si in consecinta am fost si noi la fel de multumiti de treaba facuta.

Oferta completa pentru terenuri de tenis: http://www.gazonartificial.ro/produse/gazon-sintetic-tenis.html

Va stam la dispzitie pentru orice idee aveti, noi o punem in practica, ne puteti contacta la tel 0745003680, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., web: www.gazonartificial.ro; www.gazonartificialsintetic.ro; www.terenfotbalcluj.ro

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6