Teren tenis Petresti

Teren tenis cu gazon sintetic Fast Track 15 mm

Clientul nostru a solicitat consultanta pentru amenajarea unui teren de tenis cu gazon sintetic pe proprietatea privata.

Infrastructura a fost amenajata de catre beneficiar, cu piatra sparta, si suprafata finala din beton sau balast a fost inlocuita cu pavaje, au fost montati 8 stalpi pentru imprejmuire si montarea nocturnei.

In imediata vecinatate a terenului a fost ridicat un vestiar, o camera de depozitare a accesorilor specifice terenului, si o mica terasa pentru alti participanti la meciul de tenis.

Totul este facut la cel mai inalt nivel de calitate nefacandu-se rabat de la nimic. Suprafata de joc are 629 mp, pe care a fost montat un teren sintetic Fast Track 15mm tinand cont si de faptul ca suprafata pe care era montat era din pavaje, si riscam daca se punea un gazon mai mic sa primeasca forma pavajelor si sa fie foarte inestetic.

S-a mers pe culoarea gazonului artificial verde pentru a nu face nota discordanta cu restul gradinei.  Stalpii de tenis din aluminiu si fileul alb de 3mm grosime, lungime de 12.72m, latimea de 1.07m.

Terenul de tenis artificial este un proiect de viitor fiind amenajat pentru copii beneficiarului, pentru a le oferi inca o alternativa in petrecerea timpului liber si totodata de a face si un sport care te dezvolta frumos atata pe fete cat si baieti. In curtea casei fiind amenajat deja un teren de golf si urmeaza sa amenajam locul de joaca pentru copii cu tartan pentru o mai buna protectie a copiilor de accidente.

In zilele de azi tot mai multi impatimiti ai sportului alb isi permit constructia unui teren de tenis in priopria curte. Daca la prima vedere pare o munca destul de laborioasa pentru constructia unui astfel de teren, daca se apeleaza la o firma specializata totul devine floare la ureche, trebuie doar sa dispuneti de teren si de bani.

Gazonul sintetic are un avantaj major fata de cele pe zgura sau poliuretan pentru ca are costurile de intretinere nule, iar rezistenta in timp a unui astfel teren este foarte mare.

 

  • petresti-1
  • petresti-2
  • petresti-3
  • petresti-4
  • petresti-5
  • petresti-6