Teren tenis gazon sintetic Turda

Din dorinta de a le oferii copiilor si nepotilor un spatiu de relaxare si miscare la casa bunicilor am amenajat un teren de tenis cu gazon artificial Essential 15mm culoare rosu, trasat cu linii albe cu infil de nisip quartos, in curtea casei de vacanta. Culorile de gazon sintetic tenis pot fi alese intre rosu caramiziu si verde oliv sau verde crud, marcajul se poate realiza cu linii albe sau galbene. Suprafata terenului se poate adapta in functie de spatial detinut de fiecare beneficiar, astfel incat sa fie proportionat corecta, dimensiunile international ale terenului de tenis sunt 36 m x 18 m , adica 684mp.

Terenurile de tenis au inceput sa castige teren pe piata Romaniei asta ca rezultat al solicitarilor primite de catre societatea noastra, desi este un sport mai costisitor decat fotbalul. Costurile unei investitii intr-un teren de tenis cu gazon sintetic se ridica pana la 10.000 euro plus infrastructura, accesorii, fileu tenis, stalpi tenis, scaun arbitru, echipament, vestiare si alte dotari in functie de solicitarile clientului.

Romania a avut rezultate notabile si pe plan international la sportul alb datorita numelor mari  Monica Niculescu si Sorana Cîrstea. Tenisul este un sport care se joaca in doi sau maxim patru, este un sport din puct de vedere al investitiei destul de rezonabil dar amortizarea se face in cativa ani daca il privim ca si o afacere. Ingradirea terenului de tenis se face cu plasa sintetica, panouri, sau cu plasa de sarma, si se monteaza un capac sin plasa sintetica cu ochiuri de 45mm x 45mm de diferite culori.

Gazonul fiind unul multisport s-au montat si stalpi cu panou de baschet si am supra inaltat stalpii de la fileu de tenis, pentru a se practica si volei, pe salp sunt montate carlige pentru agatarea fileului la diferite inaltimi si s-a montat si un scaun de albitru.

Prin experienta si seriozitatea echipelor noastre va asiguram solutionarea oricaror lucrari de montare gazon sintetic, infrastructura, atat pe plan local, national si international, va stam la dispozitie atata pentru constructive cat si pentru consultant la :
tel: 0745003680,
mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6