Teren tenis Cisnadie Sadu

Beneficiarul acestui teren de tenis ne-a contactat pentru ca detinea un spatiu in curte in si isi dorea un teren pe care sa poata practica alaturi de prieteni si familie tenis de camp. Suprafata nu este la domensiunile oficiale pentru un teren de tenis, dar asta nu este o piedica pentru cei care isi doresc sa practice acest sport doar la nivelul de miscare, placere sau distractie alaturi de prieteni dupa un gratar.

Terenul de tenis este situat in imediata apropiere a piscinei, delimitarea dintre cele doua s-a facut cu o bordura.

Terenul  de tenis cu gazon sintetic a fost amenajat cu stalpi patrati si gard de plasa la inaltimea exterioara de 4 m. Gazonul ales de beneficiar este Essential 20mm de culoare rosie, pentru o pata de culoare in curte alaturi de piscina.

Trasarea terenului de tenis cu gazon sintetic s-a facut cu linii albe, nisipul curators a fost introdus manual cu o perie cu fiere foarte tari,  din lipsa accesului pe terenul de tenis a tractorului cu cuva special pentru introducerea nisipului sau a granulelor pe terenurile de sport cu gazon sintetic.

Lucrarea a fost finalizata in doau zile in conditii meteo favorabile, in prima zi a fost intins gazonul sintetic a fost trasat conform cerintelor clientului, gazonul sintetic a fost taiat, au fost introduse liniile albe si au fost lipite, cu banda speciala si lipici special .

A doua zi a fost introdus nisipul curtos, au fost montati stalpii si fileu de tenis, ai am trecut la joc , pentru a proba calitatile gazonului sintetic alaturi de beneficialui terenului. Beneficialurului nu ii mai ramane decat sa efectueze in fiecare an intretinerea lui, prin complectarea cu nisip pentru o mai buna/indelungata rezistenta a gazonului , prin perierea lui pentru a se introduce cat mai bine in firele de gazon a nisipului, si prin udarea lui daca vara este foarte secetoasa. Pe timp de iarna gazonul este rezistent la inghet si daca nu este curatat de zapada si de gheata este impracticabil.

Beneficiarul si noi am fost foarte incantati de rezultatul final. Daca si dvs va place rezultatul final va rugam sa ne contactati la tel: 0745003680, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., web:  www.gazonartificialsintetic.ro  ;  www.gazonartificial.ro

Si nu uitati: miscarea este sanatate!

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6