Teren tenis Bran

Teren gazon sintetic tenis Bran

Comuna Bran situate intr-un loc pitoresc  la 25 km de Brasov, o statiune pitoreasca cu un grad foarte ridicat touristic atata pet imp de iarna pentru partiile de ski cat si pe timp de vara pentru racoarea si aerul curat.

Este o zona unde principal activitate este turismul, unde vilele, casele cu grija amenajate permanent pregatite sa primeasca oaspeti sa le ofere turistilor zile minunate intr-o ambianta placuta.

Beneficiarul nostru detine o casa de vacanta in Bran, si ne-a contactat pentru constructia unui teren cu gazon sintetic pentru tenis. Infrastructura era in faza finala, si doar se astepta montarea gazonului. Din pacate pentru noi si din fericire pentru beneficiar vila se afla intr-o zona foarte greu accesibila pentru a transporta cu masina mare gazonul si nisipul cuartos, lucrul acesta ne-a creat cateva probleme pentru ca depindeam foarte mult de vreme, sa nu ploua pentru ca drumul devenea inaccesibil pentru masinile de mare tonaj, si trasportul manual era imposibil, distanta fiind foarte mare de la drumul de acces la terenul de tenis.

Tinand cont ca este o zona de munte si vremea foarte schimbatoare amenajarea terenului a fost prelungita cu cateva zile.

Terenul de tenis este imprejmuit cu stalpi si plasa, a fost montat un gazon de tenis Efective 20mm, si a fost introdus nisip curators. Ulterior s-au montat proiectoarele pentru nocturna.

Daca sunteti pasionati de sporturi in aer liber si vreti sa le practicati atat pe timp de vara cat si de iarna va recomandam gazonul sintetic.

 Oferta completa pentru terenuri de tenis o puteti vedea aici

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6