Teren tenis Belis

Teren tenis cu gazon sintetic Belis

Beneficiarul nostru a solicitat o oferta pentru amenajarea unui teren de tenis cu suprafata sintetica pentru practicarea sportului alb.

Dupa analiza ofertei care i-a fost trimisa in urma solicitarii au hotarat sa semnam contractul pentru amenajarea terenului cu gazon sintetic.

Locatia terenului de tenis este in comuna Belis la 80 de km distanta de orasul Cluj Napoca, beneficiarul detine in acesta comuna o pensiune si vrea sa le ofere clientilor inca o zona de recreere si miscare.

Clientul nostru a ales un gazon sintetic Fast Track 15mm realizat din polietilena, cu o densitate de 44094 smocuri /mp, 8800 numar de fire, greutatea fiind de 2089 gr/mp, culoarea verde, cu linii albe de tresare.

Montajul se realizeaza pe fundatii de beton sau bitum care trebuie neaparat sa aiba o inclinatie pentru scurgerea apei.
Beneficiarul nostru detine o firma de constructii si s-a ocupat personal de fundatii, fiindca are experienta necesara ca sa faca o treaba foarte buna dupa cum o sa va prezentam si in pozele de mai jos.

Stalpii pentru imprejmuirea terenului au fost montati in fundatii, s-a montat o plasa de sarma de jur imprejurul terenului, fara a se monta un capac de plasa pentru a evita sa iasa mingea inafara suprafetei de joc.
Stalpii si fileul pentru terenul de tenis au fost montati lipirea gazonului sintetic de tenis si dupa inserarea nisipului cuartos de culoare alba in gazonul artificial.

Gazonul sintetic nu necesita o intretinere foarte riguroasa si costisitoare, nici din puct de vedere financiar nici fizic, trebuie periat o data pe an si asta tinand cond de numarul de ore jucare pe teren, si complectarea cu nisip cuartos asta in casul in care este nevoie, si firul este destul de mult neacoperit, si daca mingea nu are o aderenta foarte buna.

Cu cat firul de gazon este mai scurt cu atat mingea are o viteza mai mare in timpul jocului, toate acestea sunt optiunile beneficiarului in functie de piata pentru care este destinat terenul respectiv. Au fost montate si doua porti de minifotbal de 2mx3m daca sunt doritori si pentru acest sport.

Terenul de tenis a fost amenajat in totalitate cu gazon artificial de culoare verde, s-a tinut cont ca este o zona de munte si au pastrat culoarea predominant.  Culorile terenului multisport sunt optionale si se pot alege dintr-o gama variata de culori: alb, verde, rosu, albastru, galben. Pana in mometul de fata cele mai solicitate au fost verde si rosu, dar sa nu uitam ca in turneul de la Madrid din 2012 s-a folosit vestita zgura albastra promovata de  Ion Tiriac, poate pe viitor o sa fie si clienti mai curajosi care o sa incerce astfel de culori la amenajarea terenurilor de tenis si nu numai.

Noi suntem deschisi la orice cerere si la tot ce este nou pe piata din domeniul sportului.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6