Teren sintetic fotbal acoperit Dej

Aflat in imediata apropiere a  complexului  turistic "Parcul Balnear Torok" din Dej  unde  se afla se afla un imens bazin cu apa sarata , aparut in urma exploatarilor facute  la Salina din Ocna Dej, terenul de fotbal acoperit cu structura metalica si prelata este parte integrata a proiectului PHARE, accesat de catre Primaria Dej la initiativa primarului.

Initial, terenul de fotbal sintetic era doar parte integrata a  bazei sportive care trebuia sa deserveasca clientii ocazionali  sau permanenti ai terenurilor amenajate cu gazon artificial,respectiv echipe de amatori de minifotbal, scoli de fotbal sau societati comerciale din judetul Cluj care doresc si sustin activitatile sportive ale angajatilor. Ulterior acesta a fost completat cu teren de volei, tenis de camp, baschet , tenis cu piciorul si chiar badminton, toate aceste suprafete fiind amenajate cu gazon sintetic de cea mai buna calitate si pretul cel mai mic de pe piata, acesta fiind oferit de catre SC ACATRANS SRL

Parcul balnear de la Torok are aproape 40.000 de mp si cuprinde piscine acoperite si descoperite pentru toate varstele si  diverse piscine  de diferite forme special concepute pentru copii .In afara terenului de sport acoperit,aveti la dispozitie  si un bazin acoperit cu apa sarata, jacuzzi si multe alte facilitati.

Baza a fost inaugurata in 15.05.2010 si incanta placut asteptarile localnicilor si a vizitatorilor care speram sa fie in numar cat mai mare.

Doriti informatii despre constructia de baze sportive sau amenajarea  cu gazon sinteic a terenurilor de fotbal si a terenurilor de tenis? 

Apelati cu incredere la serviciile SC ACATRANS SRL,societate  care va  pune  la dispozitie experienta  de peste 6 ani in acest domeniu.

Tel:0745003680
Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6