Teren multisport Tarnaveni

Teren cu gazon sintetic multisport - Tarnaveni

Situata in imediata apropiere a Tarnaveniului, la iesirea inspre Balauseri, comuna Seuca  este cunoscuta ca un punct de atractie  religios deoarece aici locuieste o maicuta oarba careia i se arata in mod repetat Fecioara Maria.

Din ce in ce mai multa lume a aflat despre aceasta minune si in zona au inceput pelerinaje, oameni din toata tara dorind sa vada acest loc. Cererea de cazare si furnizarea de servicii conexe  a crescut.

Tocmai din acest motiv, beneficiarul acestei investitii s-a gandit ca ar fi foarte bine ca pe langa pensiunea pe care o construieste  sa fie si o baza sportiva in care cei cazati sau localnicii comunei sa poata desfasura activitati sportive.

Infrastructura terenului de sport este facuta din beton pentru a putea permite desfasurarea de partide tenis de camp. Daca infrastructura terenului de sport este facuta pe agregate de piatra sparta compactata si nu se toarna un strat de  beton sau asfalt mingea de tenis nu va primi efectul dorit din cauza amortizarii socului la impactul cu solul.

Stalpii de gard au fost introdusi in fundatii izolate iar plasa de sarma  a fost comandata special cu inaltimea de 4 m pentru a evita imbinarile multiple.

Nocturna , formata din 14 proiectoare de 400 W, cabluri, conectori si panou de comanda a fost instalata tot de specialistii nostri si clientii care joaca partide de minifotbal pe acest teren sintetic se declara foarte multumiti de calitatea si intensitatea funizata  de aceasta.

Cea mai importanta parte a unui teren de sport este amenajarea cu gazon sintetic, pentru ca beneficiarii finali sunt jucatorii de fotbal sau tenis si acestia apreciaza cel mai mult aceasta parte a unei investitii de acest gen. Tocmai de aceea aici nu trebuiesc facute compromisuri si calitatea trebuie aleasa in detrimentul  oricaror alte considerente (pret,culoare,inaltime,etc). Gazonul ales de beneficiar este un ESSENTIAL 20 mm si s-a optat pentru culoarea terenului de tenis rosie iar terenul de fotbal este verde. Ambele trasaje sunt facute cu linie alba  din gazon de aceeasi  calitate si inaltime.

Umplerea cu nisip cuartos a gazonului sintetic este o operatiune obligatorie in procesul de montare a acestuia si este ultima din tot acest proces.

Pentru inchirierea terenului de sport sunati la numarul  de telefon 0744874340.

Daca doriti si dumneavoastra sa construiti o baza sportiva de acest gen sau aveti un alt proiect va stam la dispozitie la numarul de telefon 0745003680 sau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.     SC Acatrans SRL va pune la dispozitie experienta in domeniul constructiei de baze sportive acoperite cu baloane presostatice si structura metalica, terenuri de fotbal, tenis sau multisport amenajate cu gazon sintetic de cea mai buna calitate.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6