Teren multisport Domeniul Greaca

Teren multisport Domeniul Greaca

Aproape de granita cu Bulgaria mai precis la Greaca, este o destinatie ideala departe de zgomotul oraselor aglomerate, un loc ideal pentru a petrece cateva zile deosebite intr-o oaza de liniste.

domeniul-greaca-1

Un resort care pune la dispozitia clientilor cele mai neasteptate lucruri, incepand de la o cazare ireprosabila unde puteti petrece o escapada in doi, un eveniment deosebit, o nunta, un botez sau chiar un team-building.

domeniul-greaca-2

Resortul include o gramada de facilitati pe care o sa vi le prezentam, dar incepem cu partea care ne priveste pe noi, terenurile de tenis, si gazonul artificial decorativ unde s-a creat un loc de joaca pentru copii.

Proprietarul este un impatimit al tenisului si din acest motiv a dorit sa le puna la dispozitia clientilor acestui resort si practicarea acestui sport.

Am construit doua terenuri de tenis cu gazon multisport, Essential 20mm, culoare rosu, imprejmuit cu gard si acoperit cu plasa de protectie.

domeniul-greaca-3 domeniul-greaca-9 domeniul-greaca-10

Terenurile de tenis amenajate cu gazon sintetic multisport se afla la o distanta considerabila de resortul de carzare si de terasa, in apropierea piscinelor si a locului de joaca pentru copii, pentru a nu deranja clientii care doresc sa se odihneasca.

"Domeniul  Seniorilor" de la Greaca dispune de 2 terenuri de tenis, special amenajate pentru pasionaţii “sportului alb”. Echipamentul complet poate fi închiriat, iar instalaţia de nocturnă face posibil un set de tenis, pe timp de noapte.

domeniul-greaca-4

Locul de joaca pentru copii a fost amenajat cu gazon artificial decorativ, special creat pentru astfel de locuri pentru a proteja copii.

domeniul-greaca-5

Locul de joaca a foat amenajat cu topogane, casute, tuburi, circuite, cos de baschet, totul ca parintii sa uite de copii lor cand se relaxeaza la piscina sau joaca un tenis.

Locul de joaca pentru copii este in imediata apropiere a piscinei pentru copii, care la fel este imprejmuita cu gazon artificial decorativ.

domeniul-greaca-6

Resortul include un conac, un restaurant cu bucatarie romaneasca si mediteraneana, o crama moderna si 2 piscine.

domeniul-greaca-7

FACILITATI: navigatie, pescuit, vanatoare, terenuri de tenis, piscine pentru adulti si copii, locuri de joaca, echitatie, ATV, bike, biliard...

domeniul-greaca-8

IN CURAND : poligon TIR SPORTIV, parasutism si zbor de agrement.

IN PROIECT: Complexul va cuprinde 16 bungalow-uri cu 2 si 3 camere disponibile pentru inchiriere si o sectiune de 2 hectare cu 65 de case in stil neoromanesc, cu suprafete intre 110 si 180 mp, un centru SPA si teren de golf 9 cupe par 36.

Informaţii generale

Domeniul Greaca se intinde de-a lungul Luncii Dunarii la limita de Sud a comunei Greaca, localitate de frontiera, in SE-ul judeţului Giurgiu.
Pentru mai multe detalii http://www.domeniulgreaca.ro/ro/