Teren multisport Crevedia

Teren sintetic multisport CREVEDIA

Din dorinta de a veni cu un plus fata de alti investitori din domeniul imobiliar/real estate, clientii nostri s-au gandit sa ofere posibilitatea cumparatorilor de case, apartamente sau duplexuri  sa isi petreaca timpul liber facand miscare pe terenul artificial amenajat special pentru ei.

Infrastructura a fost facuta pe beton pentru a oferi jucatorilor posibilitatea de a juca atat tenis de camp  cat si fotbal.Dupa turnarea betonului, placa de beton trebuie taiata(asa numitele "rosturi de dilatatie") pentru a nu aparea crapaturi necontrolate sau de mari dimensiuni astfel incat sa fie nevoie sa  decupam gazonul artificial pentru reparatia  din zona respectiva.

Gardul de imprejmuire  a terenului  de sport  si acoperirea cu plasa textila impiedica mingile sa iasa de pe teren si sa ajunga in curtea vecinilor. Nocturna este formata din 8 proiectoare de 400W ,cu panou de comanda si ofera posibilitatea de a juca pe nocturna , lucru util mai ales in serile din timpul verii cand canicula  face imposibila desfasurarea de jocuri sau competii sportive in timpul zilei.

Gazonul sintetic ales a fost EFECTIVE 20 mm, terenul de tenis are gazon sintetic de culoare rosie care imita zgura iar in continuarea acestuia a fost montat gazon artificial de culoare verde si trasat pentru fotbal.

Accesoriile sportive,respectiv: fileu de tenis,stalpi  de tenis,plase sintetice pentru acoperirea terenului de sport,porti si plase de porti au fost furnizate de societatea noastra.

Pentru comenzi de gazon sintetic,articole sportive,amenajari baze sportive, acoperiri de terenuri ,terenuri de fotbal va rugam sa ne contactati:

Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Telefon:0745003680

  • crevedia-1
  • crevedia-2
  • crevedia-3
  • crevedia-4
  • crevedia-5