Teren fotbal Sibiu

Teren fotbal cu gazon sintetic in Sibiu

Fotbalul este un sport pe echipe care in multe tari este recunoscut drept “sportul rege”, originile lui se afla in urma cu 2000 de ani in China fiind locul de nastere  si de atunci regulile au evoluat si tot mai multe persoane s-au declarat fani ai acestui sport, unii au facut perormanta din el altii au facut o afacere. Se joaca cu o minge sferica pe o suprafata dreptunghiulara care poate fi amenajata cu iarba naturala sau cu gazon sintetic. Acest sport se practica in peste 200 de tari la nivel global. Regulile sale si investitia redusa in echipament au dus la crsterea popularitatii sale.

Jocul de minifotbal si joaca dupa aceleasi reguli ca la nivel de performanta, la un teren de dimensiune de joc 40m x 20m se pot juca doua echipe de cate 6+1 sau 5+1 in functie de cat de alert se vrea jocul.

Trasarea terenului de minifotbal cu gazon sintetic se face mai simplista, pentru a nu se aglomera pe o suprafata asa de mica cu atatea linii, dar se tine cont de dimensiuni dar la o scara mai mica.

Portile de la minifotbal sunt de 2m x 3m, fata de 7,3m x 2,4m cele oficiale. La terenurile de minifotbal cu gazon artificial se traseaza careul din fata portii, punctul de penalty, punctul de la central terenului, dar daca clientul isi doreste si alta trasare acest lucru se poate realiza.

Clientul nostru a vrut o afacere din acest sport si a mers pe amenajarea unui teren de minifotbal cu gazon de 55mm, monofilament duo color, imprejmuit cu gard si plasa de sarma.

Montarea gazonului s-a facut pe o suprafata de nisip compactata, costurile unui astfel de suprafete fiind mai reduse ca una din beton.

Terenul de fotbal este in vecinatatea unor blocuri de locuinte si din acest motiv programul terenului de fotbal este mai redus fata de un teren de fotbal acoperit care este mai izolat fonic datorita prelatei.

Pentru detalii despre costurile unui astfel de teren de fotbal cu gazon sintetic va stam la dispozitie la tel: 0745003680, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6