Teren fotbal Cluj Napoca ARENA, cartier Zorilor

Acest teren se afla in proprietatea SC ACATRANS SRL si ne ocupam de exploatarea lui de 6 ani de zile, si anul acesta dupa foarte multe ore jucate pe acest teren si la solicitarea clientilor ne-am decis sa vindem suprafata veche si sa montam o suprafata noua de gazon sintetic duo color Wembley 55mm.

Ne-am anuntat toti abonatii si clientii ca timp de o saptamana se suspenda activitatea terenului de fotbal, ne-am orientat si dupa conditiile meteo si am inceput lucrarile. Dupa demontarea vechiului gazon artificial, s-au facut modificari de consolidare si la infrastructura. Dimensiunile  terenului de fotbal cu gazon sintetic este de 42*24 m.

Am optat pentru un gazon artificial de 55 mm duo color monofilament, cu o densitate de Dtex 1100, are o calitate foarte ridicata si un design cu un impact foarte mare asupra jucatorilor. Cand am importat noi acest tip de gazon artificial era unic in Romania si este foarte solicitat de clientii nostrii.

zorilor-1

Gazonul artificial Wembley este duo color, 2m gazon verde deschis, si 2m gazon verde inchis. Terenul a fost delimitat cu linie alba monifilamnet de 55mm. pentru o mai mare rezistenta cleintii trebuie sa respecte regulamentul intern care este afisat la intrarea pe terenul sintetic de fotbal.

Dupa montarea gazonul s-au introdus nisip quartos , granule de cauciuc si s-a facut o periere de intretinere. S-au achizitionat maiouri de departajare si mingi de fotbal noi.

zorilor-2

zorilor-3

Clientii fideli beneficiaza de promotii si reduceri la orele de joc.

In weekenduri le oferim clientilor la fiecare ora jucata cate o jumatate de ora gratis in functie de orele disponibile.

Fiecare programare se face cu plata unui avans, astfel nu ne asumam dreptul de a retine ora rezervata.

Baza sportiva ARENA teren de fotbal sintetic, este situata in Cluj Napoca, cartierul Zorilor, str. Zorilor in curte la scoala Internationala Spectrum .

Terenul de fotbal cu gazon sintetic este pus la dispozitia elevilor pentru desfasurarea activitatilor educationale si sportive pana la ora 14.00, dupa care incepe programul cu publicul pana la ora 22.00.
 
Pentru rezervari ne puteti contacta la nr de tel: 0740474127, web: www.terenfotbalcluj.ro

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6