Teren fotbal acoperit Metalurgiei Bucuresti

Clientii nostrii isi doresc o afacere in domeniul fotbalul si care poate fi valorificata pe toata perioada anului si s-a luat decizia investitiei intr-un teren de fotbal cu gazon sintetic si acoperit cu structura metalica cu prelata. Amatorii de fotbal pot juca fotbal indiferent de ora si de conditiile meteo pe toata durata anului.

Terenul de fotbal acoperit cu structura metalica are suprafata din gazon de dimensiunea 48m x 25m, suprafata de joc fiind de 42m x 22m, porti de 3,5m x 2m. terenul este luminat cu instalatie de nocturna la cel mai inalt nivel de 26 de reflectoare.

Gazonul artificial este monofilament cu inaltimea de 60mm, avand insertie de memorie elastic a firului fiind foarte rezistent la utilizare intensa. Terenul este dotat si cu o tabela elecronica ce asigura vizibilitatea scorului pe timpul meciului de fotbal, pecum si cronometrarea reprizelor de jos, scorul echipelor se schimba de fiecare echipa, tabela electronic fiind dotata cu telecomanda.

Jucatorii beneficiaza de vestiare moderne dotate cu apa calda, incalzite, maiouri de departajare precum si mingi de joc. In sezonul rece terenul de fotbal fiind acoperit si incalzit, se regleaza o temperatura optima pentru a desfasura meciul in conditii foarte bune. Pe timpul verii terenul este ventilat natural prin deschiderea prelatelor pana la inaltimea de 3 m.   

Se organizeza si competitii de fotbal pe perioada weekend-urilor, echipe formate din 5+1 jucatori, se joaca cate 2 reprize de cate 15min cu 5 min pauza.

Fiecare echipa plateste o taxa de inscriere si in fuctie de nivelul de calificare se primesc si premii. Dupa fiecare meci clientii se pot racori cu o bere pe terasa amenajata cu umbrele pusa la dispozitie.

Lucrarea este realizata de catre SC ACATRANS SRL, care va sta la dispozitie pentru constructia de baze sportive, terenuri de fotbal, terenuri de tenis, multisport, si cu o gama variata de accesorii pentru diferite sporturi.

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8