Teren de fotbal acoperit Stupini - Brasov

Deoarece  lucrarile la cele doua cladiri aferente bazei sportive din Brasov - Cartierul Stupini au avansat , am inceput montajul prelatei care acopera terenul de fotbal cu gazon artificial

Aceasta baza sportiva ofera toate facilitatile asteptate de catre clienti si va fi dotata cu echipamente de ultima generatie in ceea ce priveste echipamentele de antrenament din sala de fitness. Vestiarele si dusurile,imperios necesare unei baze sportive de acest fel vor completa serviciile de calitate oferite. La sugestia noastra ,beneficiarul se va hotara daca baza va dispune si de o sauna si un mini-bazin  de refacere pentru amatorii de minifotbal.

Pe langa terenul de fotbal acoperit cu structura metalica si amenajat cu gazon sintetic, baza sportiva va pune la dispozitie doua terenuri de squash de ultima generatie, venind cu o alternativa relativ noua pe segmentul acesta.Inchirierea se va face cu ora pe baza de programare.

In momentul de fata se lucreaza la infrastructura terenului de fotbal,varianta aleasa de beneficiar fiind cea de agregate de piatra sparta ,in straturi cu balast si nisip de tip calcaros pentru impanare,varianta care va oferi o suprafata de joc mai moale, mai elastica, deci mai "prietenoasa" cu incheieturile jucatorilor amatori de minifotbal.

Gazonul sintetic ales are inaltimea de 60 mm, un amanunt foarte important care da un plus de confort si siguranta jucatorilor in cazul contactelor cu solul, sariturilor ,etc.

Pentru informatii despre constructia de terenuri de sport acoperite cu structura metalica sau baloane presostatice,amenajari cu gazon sintetic nu ezitati sa contactati specialistii nostri care va stau la dispozitie.

Telefon 0745.003.680 sau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Pentru referinte si recomandari va rugam accesati rubrica LUCRARI de pe site www.gazonartificial.ro