Teren baschet Petresti

Teren de baschet cu gazon sintetic Fast Track 15mm Petresti

Lucrarile de calitate sunt eticheta noastra, acest lucru se resimte in urma solicitarilor venite pe recomandare de la fosti clienti. In aceasta vara va prezentam proiectul unui  teren de tenis cu gazon multisport in com. Petresti, jud. Alba , clientul nostru a fost foarte multumit de rezultat, noi la fel, si acest lucru ne-a recomandat unui nou client in aceeasi localitate, care solita un teren de baschet cu gazon artificial Fast Track 15mm - http://www.gazonartificial.ro/suprafete-multisport-15-mm.html.

Solicitarea a venit doar pentru livrarea si montarea gazonului artificial, infrastructura a fost facuta de beneficiar, care se afla in plin proces de finalizare a noii locuinte.  Terenul de baschet cu gazon sintetic a fost montat in curtea casei, gazonul este unul de culoare verde, foarte apropiat de gazonul natural.

gazon artificial baschet

Dimensiunile terenului au fost adaptate la suprafata de joc pusa la dispozitie de catre client.

schita

Aceasta a fost schita care ne-a fost trimisa pentru a respecta dimensiunile terenului de baschet cu gazon artificial, noi am incercat sa respectam proportiile si am facut o treaba buna, clientul fiind foarte multumit de terenul de baschet cu gazon artificial, trasat cu linie alba Fast Track 15mm.

teren baschet

Sistemul de baschet pentru exterior cuprinde: stalp din otel de culoare albastra, profil patrat de dim 100 x 100x 3mm, 1 panou laminat din fibra de sticla, de dim 1200 x 900 mm,  + 1 inel fix + 1 plasa din polyester, grosime de 4mm, culoare alb, ( initial a fost montata plasa inelului din lant, insa clientul a fost nemultumit de zgomotul care il produce si a fost inlocuit cu unul de plasa)

3

Sistemul de baschet se poate utilize la orice varsta datorita sistemului de reglare a inaltimii de la 1m pana la 3 m.

Terenul de joc are o suprafata dreptunghiulara plana si dura, terenul a fost trasat doar pentru aruncari libere, zona trapezoidala din fata cosului de baschet.

Experienta si calitatea lucrarilor  ne recomanda ca un partener de incredere in realizarea bazelor sportive, terenurilor de sport, amenajari interioare, accesorii de buna calitate, lucru dovedit prin contractele pe care le avem in derulare.

Va stam la dispozitie la tel: 0745003680, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., web:
www.gazonartificial.ro,
www.gazonsinteticartificial.ro
www.terenfotbalcluj.ro