Terasa Campia Turzii

Gazon decorativ second hand Campia Turzii

Daca nu detineti un buget pentru un gazon nou puteti opta si pentru un gazon artificial second hand de o calitate foarte buna. Cel second hand este pe stoc si fiecare beneficiar isi poate alege in functie de calitatea si bugetul lui.

terasa-ct-1

Clientul nostru a ales montarea gazonului second hand pe o terasa in Campia Turzii, pentru un aspect mai nonconfomist, mai primavaratic, ceva nou fata de restul teraselor. Tinand cont ca nu putem amenaja o terasa direct pe un gazon natural, montarea unei suprafete artificiale ne duce cu gandul exact la terenul natural, pentru o mai buna ambianta si  relaxare pe terasa.

terasa-ct-2

Beneficiarul nostru  a ales sa-si monteze singur suprafata second hand, dar a primit consultanta din partea noatra. Mentionam ca gazonul decorativ  poate fi montat de orice persoana care are un pic de indemanare si rabdare. Insa la lucrarile mari la terenuri de fotbal, terenuri de tenis sau alte sporturi noi nu recomandam montarea decat de persoane specializate pe acest domeniu. 

terasa-ct-3

Gazonul sintetic are o rezistenta foarte mare la trafic, are o garantie de 8 ani, insa nu si gazonul sintetic second hand. In cel decorativ nu se introduce nisip sau granule de cauciuc, trebuie insa avuta mare grija la tigari sa nu se arunce pe el sau sa fie stinse pe gazonul sintetic pentru ca exista riscul sa se arda. Dupa un trafic mai mare gazonul poate fi periat pentru a se ridica firele si a primi un aspect mai nou,mai "fresh" Dupa fiecare ploaie care trece peste el gazonul sintetic parca “inverzeste”, de aceea este si indicat sa fie udat in cazul in care este seceta mare.

terasa-ct-4

Daca va plac amenajarile executate de catre societatea noastra va rugam nu ezitati sa ne contactati la tel: 0745-003680 sau email : This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., web: www.gazonartificial.ro