Terasa Bordellos Centru Vechi

Gazon decorativ pentru terase - Terasa "Bordellos" Centru Vechi-Bucuresti

Aflat  pe strada Selari nr 9-11 ,in Centru Vechi al capitalei,localul dispune  de un spatiu generos pentru gazduirea unor evenimente sau petreceri corporate sau private. Renumit pentru vestitele "tapas" cat si pentru animatoarele superbe care incanta atmosfera, barul cu  restaurant specific englezesc este asaltat de fiecare data  de microbistii / fanii diverselor echipe care poposesc in Bucuresti cu ocazia desfasurarii etapelor  de calificare a  echipelor  participante in Champions League sau Europa League. La fel au sta lucrurile si cu ocazia desfasurarii pe National Arena a Finalei Europa League din 9 mai 2012.

In  timpul campionatului Euro 2012 la Bordellos au fost vizionate multe meciuri si tocmai de aceea managerul a decis sa creeze un spatiu special si asociat unui gazon pentru ca suporterii diverselor echipe sa simta "terenul de fotbal" sub picoare.Pentru asta a achizitionat un gazon sintetic de fotbal la cel mai mic pret si o calitate deosebita, a fost intins pe toata suprafata terasei si la intrarea in bar. Gazonul artificial decorativ se intretine foarte usor, aici doar a trebuit maturat sau aspirat si atat.

Dotat cu jocuri de darts, plasme pentru vizionarea de partide de fotbal, sistem karaoke, DJ si muzica live,barul este unul bine plasat in topul restaurantelor bucurestene, dar mai ales pentru petrecerile reusite si atmosfera creata de  clientii fideli sau ocazionali care poposesc aici.

Daca doriti si dumneavoastra o amenajare cu gazon decorativ sau de fotbal nu ezitati sa ne contactati. Pentru comenzi de gazon artificial va rugam accesati rubrica "PRODUSE"si apoi trimiteti un mail de la rubrica Contact.

  • 1
  • 2
  • 3