Suceava second hand

Teren de fotbal cu gazon second hand Suceava

Deoarece cererea de terenuri sportive mai ales a celor  de minifotbal amenajate cu gazon sintetic este tot mai mare, trei asociati au decis sa isi diversifice activitatea comerciala si sa investeasca in amenajarea unui teren de fotbal pe care firma il avea in proprietate.

Infrastructura terenului de sport  a fost facuta  pe  agregate de piatra sparta foarte bine compactate. Acest tip de  infrastructura trebuie facuta cu multa responsabilitate,deoarece pot aparea diverse modificari ale ei daca compactarea  nu este facuta in straturi succesive de 10-12 cm, daca materialele folosite nu ofera o compactare optima, sau utilajele nu sunt corespunzatoare sau daca drenajul este inexistent. Infrastructura se poate deteriora in urma ploilor abundente sau a fenomenului de inghet-dezghet si pot aparea denivelari care afecteaza calitatea suprafetei de joc.

Gardul  de imprejmuire a terenului de fotbal  a fost facut cu materiale de calitate  si conform indicatiilor noastre,respectand intocmai proiectul tehnic oferit de SC Acatrans SRL, societate care va sta la dispozitie cu vasta  experienta in domeniul  constructiei de baze sportive , a constructiei de terenuri de fotbal acoperite cu baloane  pe structura metalica sau cu baloane presostatice.

Plasele sintetice de protectie au fost  furnizate de societatea noastra  precum si vestiarul tip container, dotat cu doua cabine de dus, cabina wc, boiler pentru incalzirea apei, lavoar si banci tip vestiar. Aceste minime dotari ale vestiarului ar trebui sa fie disponibile la orice teren de sport care isi respecta clientii.

Barul amenajat in incinta bazei sportive vine ca o completare a serviciilor oferite clientilor care pot sa programeze  meciuri atat pe timpul zilei cat si seara, terenul de fotbal fiind dotat cu o nocturna performanta, cu 16 proiectoare de 400 W. In zona nu se afla locuinte, deci clientii pot zabovi pana tarziu atat pentru a juca partide de fotbal pe gazonul sintetic cat si pentru a se racori la terasa barului.

Am lasat la urma informatiile despre gazonul artificial second hand - detalii , pentru a clarifica  niste aspecte  asupra carora dorim sa insistam. Avem diverse solicitari ale clientilor in ceea ce priveste amenajarea cu gazon sintetic second hand atat pentru terenuri  de  tenis de camp, precum si a celor de fotbal dar clientii intreaba de pretul gazonului sintetic  second hand  sau nou  dar nu se intereseaza  de  calitatea lui, inaltimea firului de iarba, durata si conditiile exploatarii, daca terenul era acoperit pe toata durata anului sau daca acesta a fost intretinut corespunzator. Aceste informatii  sunt foarte importante  in alegerea gazonului second hand, dar noi recomandam ca terenul sau gazonul macar sa fie vizionat inainte de achitarea avansului sau a platii integrale. Nu va recomandam sa achizitionati un gazon sintetic nou sau second hand fara a verifica  calitatea  produsului inainte de plata lui catre furnizor.

Calitatea acestui gazon artificial second hand a  fost garantata de catre SC Acatrans SRL, deoarece societatea noastra l-a exploatat pe durata  a circa 2 ani in interiorul unui teren de fotbal acoperit cu structura metalica si prelata. Calitatea superioara a gazonului, intretinerea periodica si reumplerea cu granule de cauciuc a mentinut calitatea gazonului la un nivel ridicat.

Daca doriti amenajarea cu gazon sintetic a terenurilor de sport, acoperiri cu structura metalica sau baloane presostatice apelati cu incredere la serviciile de consultanta,proiectare si constructie oferite de  SC Acatrans SRL. Pentru achizitia de gazon sintetic nou sau second hand va rugam sa sunati la 0745003680 sau sa ne scrieti um mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu toate detaliile si informatiile necesare.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6