Teren sintetic fotbal Oradea

Teren sintetic fotbal acoperit – Oradea

Constructia terenurilor de fotbal amenajate cu gazon artificial si acoperite cu baloane presostatice sau cu structura metalica a luat amploare in ultimii ani. Cererea tot mai mare a jucatorilor de fotbal amator a dus la  ore mai multe de inchiriere si la dorinta de dezvoltare a acestui tip de afacere. Unii din investitorii in domeniu au simtit potentialul si au ales sa acopere terenurile sintetice de fotbal cu una din aceste doua variante  care,dealtfel sunt cele mai potrivite ca si aspect, utilitate, costuri si amortizare.

Investitorul avea terenul in proprietate si s-a gandit la acest tip de afacere dupa ce a vazut impactul pe care l-a avut pe piata costruirea unui alt teren de fotbal acoperit in Oradea.

Infrastructura la acest teren a fost facuta din agregate de piatra concasata si compactarea lor in straturi. La sfarsit s-a adus un sort de impanare a acestor agregate  care a "legat" aceasta infrastructura si  care a facut ca suprafata sa fie foarte tare,resistenta ,neexistand riscul ulterior sa apara modificari ale  terenului.

Acoperirea s-a facut cu structura metalica si prelata - balon tensiostatic, partea de jos a prelatei permite deschiderea  ei pe toata lungimea terenului, astfel se creaza un curent natural de aer, acest aspect fiind foarte important in zilele toride de vara cand temperaturile sunt foarte ridicate.

Nocturna terenului acoperit este generoasa si structura metalica ajuta foarte mult la pozitionarea ei optima fata de gazonul sintetic.In functie de dorinta beneficiarului aceasta se poate monta pe mijlocul structurii metalice sau pe traversele intermediare la o inaltime de 6 m fata de sol,unde sut si mai accesibile in cazul unor defectiuni.

Gazonul ales este unul de foarte buna calitate,produs de Domo,VarioSlide S PRO cu inaltimea de 55 mm.Acest gazon este format din imbinarea a trei tipuri diferite de gazon:monofilamet,multifilament si firul Heliflex,inovatie a acestui producator.    

Introducerea nisipului cuartos si a granulelor dureaza mai mult timp datorita densitatii foarte mari a firelor de iarba artificiala dar asta ofera o calitate si o rezistenta sporita  a suprafetei de joc.

Portile , plasele de porti si restul accesoriilor sportive necesare au fost achizitionate de la SC Acatrans SRL care are in obiectul de activitate constructia bazelor sportive.Terenurile de tenis sau fotbal amenajate cu gazon sintetic, acoperirea sau dotarea acestora cu tot ce presupune o baza sportiva moderna si completa fac obiectul contractelor noastre incheiate cu succes sau aflate in derulare.

Pentru orice informatii si detalii despre bazele sportive va rugam sa sunati la telefon 0745003680 sau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6