Montare gazon sintetic Murighiol

Beneficiarul nostru detine “RESORTUL PUFLENE” unic in Delta Dunarii, si din dorinta de a le oferii clinetilor sai cele mai bune conditii de relaxare s-a gandit ca pe langa alte facilitati sa contruiasca  si o baza sportiva cu mai multe activitati. 

Resortul este amplasat pe marginea lacului Murighiol, intr-un cadru prin de verdeata fapt care  a dus la decizia beneficiarului sa opteze pentru un gazon sintetic de culoare verde pe toata suprafata bazei, diferitele activitati sportive fiind delimitate cu linii de culoare alba.

Va prezentam o poza de ansablu a bazei sportive amenajata cu gazon artificial verde

murghiol-1

Baza sportiva are o dimensiune de 2500 mp,  este imprejmuita cu gard de plasa textila pana la inaltimea de 6 m, montata pe stalpi de profil patrat, vopsiti in culoarea verde. Nocturna a fost amplasata pe stalpi separati de cei de gard, montati la o inaltime mult mai mare datorita suprafetei foarte mare a bazei.

Montarea gazonului de fotbal de inaltimea 50mm, delimitat cu linii albe, porti de 2m x 3m. Dupa cum se vede si in poza, terenul nu are capac de protectie textil, fiind un teren destinat relaxarii pentru clientii resortului nu pentru competitii sportive.

murghiol-2

Doua terenuri de tenis cu gazon artificial multisport verde de inaltime 20mm, pe care se pot juca si alte sporturi cu racheta, si la fel de bine si volei.

murghiol-3

murghiol-4

Toate acestea datorita stalpilor pentru teren tenis din otel, profil rotund cu diametru de 76mm, zincati , ceea ce le oferta o durata mai lunga de viata, include un sistem de fixare a fileului de tenis, sunt dotati cu carlige pentru fileu care sunt regalbile pe inaltime care poate ajunge pana la 240 cm

murghiol-5

Fileu de tenis de camp are ochiuri hexagonale din polipropilena, ochiurile sunt de 45mm si grosimea firului de 2,5mm, fileu include o bada de tensionare. Dimensiuni: 12.8 x 1 m.

murghiol-6

Teren fotbal cu piciorul are o infrastructura pentru gazon sintetic multisport de 20mm culoare verde

murghiol-7

Teren baschet, dotat cu doua panouri de baschet fabricat din policarbonat, este foarte rezistent si celor mai grele solicitari, este tratat impotriva razelor Uv, ceea ce impiedica igalbenirea in timp. Stalp de sustinere, teava din otel cu diametrul de 8cm si un sistem de reglare pe inaltime. Baza de sustinere este dotata cu roti pentru o mai usoara deplasare.

murghiol-8

In centru bazei sportive se regaseste un mic vestiar dotat cu toate utilitatile necesare pentru clienti.

murghiol-9

Conform contractului prestatorul adica SC ACATRANS SRL isi poate face reclama la bazele sportive cu gazon sintetic construite.

murghiol-10

Resortul este dotat cu piscina exterioara, piscina interioara, piscine pentru copii:

murghiol-11

Sala de fitness

murghiol-12

Loc de joaca pentru copii amenajata cu gazon sintetic multisport de 20 mm

murghiol-13

Sala de jocuri:

murghiol-14

Un hotel dotat cu 96 camere duble si 6 apartamente, si 16 vile toate situate la standardele celor 5 stele pe care le detine.

murghiol-15

Restaurant cu o capacitate de 300 de locuri

murghiol-16

Sali de conferinte

murghiol-17

murghiol-18

Va puteti bucura de toate aceste facilitate la http://pufleneresort.ro/
Primim solicitari de montare gazon sintetic, intretinere baze sportive, terenuri de sport si  constructii de la A la Z la nr de tel: 0745003680, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; web: www.gazonartificialsintetic.ro, www.gazonartificial.ro

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8