Teren sintetic multisport Matasari

Impulsionat de pasiunea pentru fotbal si sport in general, de faptul ca de fiecare data trebuia sa parcurga 25 de km pentru a juca o partida de fotbal cu prietenii, investitorul a luat decizia inspirata de  a porni o afacere in domeniul bazelor sportive.

Problema terenului fiind rezolvata, am trecut la amenajarea infrastructurii: dupa decopertarea stratului vegetal si  constructia centurii in care au fost introdusi stalpii gardului de imprejmuire, am turnat o placa de beton armata cu plasa sudata. Rosturile de dilatatie au finalizat aceasta infrastructura.

Gazonul ales de beneficiar a fost Monotruck cu inaltimea de 20 mm. In mijlocul terenului de fotbal am instalat un teren de tenis cu piciorul din gazon artificial cu aceleasi proprietati, densitate si inaltime. Singura diferenta a fost de culoare, terenul de tenis cu piciorul fiind rosu iar cel pentru fotbal verde.

In viitor, clientul nostru doreste si  acoperirea terenului multisport cu un balon presostatic pentru mai mult confort pe timpul iernii.

Portile, fileul de tenis, plasele de porti, plasele sintetice de imprejmuire a terenului, maieurile de departajare si mingile de joc au fost furnizate de societatea noastra.

SC  Acatrans SRL ofera servicii de consultanta, proiectare si constructie a terenurilor de fotbal, de tenis sau multisport. Acoperirea terenurilor de tenis sau fotbal cu baloane presostatice sau pe structura metalica face obiectul activitatii noastre iar experienta noastra si lucrarile executate de noi in diverse orase din tara ne recomanda cu succes. Pentru baze sportive trimiteti mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  sau sunati la 0745003680. 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6