Gazon decorativ terasa Bucuresti

Amenajarea terasei unui apartament de bloc de cele mai multe ori este nici nu este luata in discutie, si de cele mai multe ori este un spatiu de depozitare, de cele mai multe ori proprietarii decurg la marirea spatiului locuibil in detrimentul terasei, acest lucru nu este valabil si pentru clientul nostru, care a recurs la idea de amenajare a acestui spatiu.

Chiar daca nu locuim la casa sa ne bucuram de o terasa mare unde sa savuram linistea diminetilor  de vara si nu numai, acest lucru se poate face si pe terasa unui apartament frumos amenajata. Clientul nostru a ales un gazon decorativ Scenic, pe terasa s-a montat un sezlong, un baldachin, si o umbrela pentru zilele caniculare. Chiar daca este un spatiu relativ mic poate fi amenajat la fel de bine ca si unul mare si dotat la fel pe dimensiune disponibila. Gazonul decorativ artificial este piesa de rezistenta care te duce cu gandul la relaxarea din mijlocul naturii, este foarte moale la atingere, se poate umbla cu talpa goala pe el, nu se incinge de la caldura solara.

Indiferent de spatiul  de care dispuneti noi va stam la dispozitie cu idei de amenajare si o variata gama de gazon artificial decorative, multisport, fotbal, ne puteti contacta la 0745003680, mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.; web: www.gazonartificial.ro; www.gazonartificialsintetic.ro

  • 1
  • 2
  • 3