Gazon decorativ pentru terasa Cluj

Zonele rezidentiale sufera  uneori diverse modificari,extinderi sau renovari ale caselor si gradinilor iar timpul de finalizare este intotdeauna prelungit din diverse motive .Uneori din lipsa de spatiu, din comoditate, alteori pentru a face economii, arhitectii opteaza pentru un gazon sintetic decorativ ( http://www.gazonartificial.ro/produse/gazon-artificial-decorativ.html ) in dauna gazonului natural.

Exista si varianta in care din cauza pozitionarii fata de soare, peisagistii propun gazonul sintetic deoarece acesta nu creste la fel in locurile cu umbra sau de trafic pietonal intens. Astfel, investitia va fi mai costisitoare dar se va amortiza pe timp indelungat deoarece intretinerea la gazonul artificial este 0.

Dupa cum se observa si in imaginile alaturate aici s-a decis decorarea cu gazon sintetic a unor portiuni necirculate dar care dau impresia ca acolo se afla un spatiu verde, bine ingrijit, proaspat tuns si care imita foarte bine o peluza.

Nu ezitati sa alegeti gazonul sintetic atunci cand este vorba de  a lua o decizie in ceea ce priveste amenajarea gradinilor,teraselor sau a unor portiuni  care sa imite gazonul de fotbal,peluze verzi sau alte situatii de acest gen. Ne mandrim cu faptul ca SC Acatrans SRL a furnizat gazon artificial pentru diverse evenimente.Gazonul nostru a jucat in filme, spoturi publicitare diverse ba chiar si in piese de teatru in care a detinut rolul  principal. O sa revenim cu amanunte.

Pentru comenzi de gazon sintetic decorativ sau pentru suprafete sportive va rugam sa ne contactati la telefon 0745003680 sau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • 1
  • 2
  • 3