Teren multisport Primaria Drajna

Teren sintetic multisport Primaria Drajna

In curtea scolii din localitatea Drajna, judetul Prahova pe un teren disponibil, asfaltat si care era folosit ca si teren de sport, s-a luat hotararea de a se amenaja un teren multisport cu gazon artificial.

La recomandarea noastra infrastructura a fost facuta din beton, deoarece se doreste practicarea mai multor  sporturi pe suprafata sintetica, respectiv tenis de camp, tenis cu piciorul, volei si fotbal.

Imprejmuirea a fost facuta cu teava rectangulara cu inaltimea de 5,5 m si panouri bordurate.

Gazonul sintetic montat este  Essential 20 mm, in mijloc am dispus terenul de tenis de camp de  culoare  rosie-caramizie, care imita zgura si este trasat cu linii de demarcatie din gazon sintetic alb. Ulterior am trasat terenul de fotbal  cu linii galbene, tusele, linia de mijloc si careurile  facand diferenta intre disciplinele sportive dispuse pe terenul de sport.

Dotarile cu accesorii sportive au fost facute tot de SC ACATRANS SRL,societate care va sta la dispozitie cu intreaga gama de articole sportive necesare in cadrul unei baze sportive. 

Gazonul artificial are garantie 6 ani de zile , intretinerea se face contracost pe toata durata  contractului ,doar eventualele defecte care apar din cauza exploatarii fiind reparate gratuit.

Intretinerea gazonului sintetic se face de doua ori pe an (indeosebi primavara si toamna) si consta in: reparatiile de rigoare, lipituri, perierea terenului, si umplerea cu nisip cuartos (la terenurile de tenis si multisport) sau cu granule de cauciuc (la terenurile de fotbal).

Daca doriti sa va construim  un teren de fotbal sau tenis, o baza sportiva completa,apelati cu incredere la serviciile noastre;va stam la dispozitie la numarul de telefon 0745003680 sau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.., web: www.gazonartificial.ro

Nu ezitati sa solicitati informatiile de care aveti nevoie specialistilor nostri pentru orice problema in ceea ce priveste amenajarea terenurilor cu gazon sintetic sau acoperirea terenurilor cu baloane presostatice sau tensiostatice.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6