Gazon piscina Han Camelot

Gazon decorativ pentru piscina - Han Camelot

Hanul Camelot, in apropiere de Oradea, un loc minunat,unde poti sa petreci cateva zile departe de agitatia orasului, unde fiecare membru din familie are cate o activitate, incepand de la cei mai mici si terminand cu cei mai invarsta, nimeni nu se plictiseste.

La Hanul Camelot aveti la dispozitie, un lac de pescuit cu o suprafata de 2 hectare unde gasiti diferite soiuri de peste : crap, somn, caras, salau, clean, pe marginea lacului au fost amenajate cabanute pentru familiile care doresc sa-si petreaca cateva zile la pescuit. Pe malul lacului sunt amenajate grill, filigorie pentru 10 pers unde fiecare isi poate gati pestele proaspat din lac, 13 locuri de cazare la pensiune, restaurant si terasa, unde se organizeaza si nunti.

La Han Camelot puteti petrece un concediu de poveste unde beneficiate si de surse de agrement: terasa acoperita, locuri de joaca pentru copii, piscina incalzita, parcare, ponton, filigorii cu grill, pescuit sportiv, casute de lemn, bufet suedez pe perioada weekendului.

Am fost contactati de proprietarii hanului pentru a le amenaja pontonul pentru evenimente, si piscina cu gazon artificial decorativ. Este foarte indicat sa  folositi gazonul sintetic in zona  piscinelor pe o suprafata cat mai mare,deoarece este comod,practic,foarte util ,rezistent la apa si intemperii.In plus se creaza o zona de confort care se poate folosi ca si o plaja dar fara a avea vesnica problema cu nisipul care ajunge in apa. Daca folositi gazonul artificial pentru decorarea zonei de piscina va incadrati foarte sigur si in peisaj, indiferent de aria respectiva, deoarece creati o zona verde placuta tuturor clientilor sau dupa caz, oaspetilor dumneavoastra.

Gazonul decorativ are multe intrebuintari, nu ezitati sa ne contactati, pentru orice problema avem o solutie. Daca doriti amenajarea unui spatiu de gradina sau terase, daca doriti sa pavati zona de plaja a piscinei cu gazon artificial, noi va stam la dispozitie la telefon 0745003680 sau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8