Decorare magazin Superjeans

VEDETE IN IARBA...SINTETICA!

Dupa  diverse solicitari  de amenajare cu gazon sintetic a unor spatii sau locatii (cafenele:Readers in Bucuresti;Rosenthal in Alba-Iulia;vitrine-reteaua de magazine Nissa,etc) in care gazonul furnizat de catre SC ACATRANS SRL a reusit cu succes sa isi  gaseasca locul  potrivit,iata ca a venit momentul  sa devina vedeta desi a fost calcat(la propriu!)in picioare de numeroase vedete.

Incepand cu Cristiano Ronaldo,care a asistat din umbra(de fapt din vitrina!)la amenajarea cu gazon artificial a magazinului "SUPERJEANS" situat pe Calea Victoriei nr.25,Sector 3,Bucuresti dar care comercializeaza produse pe care le gasiti si online,continuand cu echipa www.superjeans.ro ,toate persoanele invitate  la eveniment au apreciat in mod pozitiv efectul produs de culorile si modelul de gazon sintetic ales special pentru lansarea colectiei de lenjerie intima CR7.  

superstore-1

Timp de o saptamana va puteti achizitiona direct din magazinul devenit pop up store CR7,colectie a renumitului fotbalist (jucator la Real Madrid si al Nationalei de fotbal a Portugaliei)  diverse produse de lenjerie intima create in colaborare cu designerul newyorkez Richard Chai.Designerul e renumit pentru colaborarile sale cu  branduri internationale ca Marc Jacobs si Donna Karan.

superstore-2

Colecţia lansata pe data de 7 mai, la ora 7 include patru linii distincte: Basic, Fashion, Luxury şi Boys,  si este rezultatul parteneriatului cu grupul danez de top, JBS, cu multi ani de experienţă în dezvoltarea şi producerea de lenjerie de corp de lux.Marca este distribuită în Romania de Esplanada Distribution, aceeași firmă care aduce și SUPERJEANS in Romania precum si in reteaua de magazine Intersport.

Bo Bech-Nielsen, CEO SUPERJEANS, importator unic CR7 pentru piața din Romani a  declarat cu aceasta ocazie urmatoarele: 

superstore-3

"Am analizat cu atenție piața locală și am ajuns la concluzia că un brand precum CR7 are foarte mare potențial. Analizam în continuare și mărcile sau designerii locali pentru colaborări cu piețele nordice.”Noi credem ca e un lucru extraordinar si ar fi incantator ca designerii romani sa reuseasca precum Florin Dobre http://www.stilmasculin.ro/cum-a-fost-la-follow-the-white-rabbit-de-florin-dobre/ .

superstore-4

Cristiano Ronaldo e fotbalistul cu cel mai mare venit in 2013,portughezul ajungand la un castig istoric, peste orice suma obtinuta vreodata de un jucator de fotbal. Din salariu, bonusuri si drepturi de imagine, Ronaldo a reusit sa stranga nu mai putin de 73 de milioane de dolari in perioada iulie 2012 - iunie 2013.

superstore-5

Desi nu a fost prezent la eveniment,Cristiano Ronaldo a promis ca la urmatoarea vizita in Romania va face o vizita magazinului SUPERJEANS, sperand ca va putea da cateva pase sau executa cateva jonglerii cu mingea pe gazonul sintetic furnizat de societatea noastra special pentru acest eveniment.

superstore-6

Pentru o mai buna imagine si corecta informare asupra  evenimentului atasam si urmatoarele: un reportaj 

http://m.youtube.com/watch?sns=em&v=HHJLvapv4oQ

articol aparut in VIVA 

http://www.viva.ro/vedete-si-evenimente/vedete-la-lansarea-brand-ului-lui-cristiano-ronaldo-romania-2337945

Doriti amenajarea temporara sau definitiva, inchiriere pentru evenimente, filmari sau spoturi publicitare a gazonului sintetic? Nu ezitati sa ne contactati telefonic la 0745003680 sau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.,">This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., dati toate amanuntele necesare specialistilor nostri pentru a va putea ajuta in decizia dumneavoastra si a va furniza serviciile si produsele de calitate care ne caracterizeaza.