Cafenea Alba Iulia

Beneficiarii nostrii nu au vrut sa faca rabat de la calitate si au ales un gazon sintetic decorativ de top, SCENIC 35 mm, pentru  o cafenea in centrul orasului. Proiectul impunea amenajarea cu un produs care sa imite in mod identic gazonul natural,iar acest tip de gazon se potrivea cel mai bine. Au decis sa decoreze o parte din cafenea cu gazon artificial pentru a imita un parc. Pentru asta au optat si pentru decoratiuni adecvate: bancute, mese si scaune din fier forjat, felinare, stalpi decorativi.

cafenea-alba-1

Piata cere tot timpul ceva nou, nonconformist, mizeaza pe lifestyle, si pe langa toata varietatea de produse oferite clientii mai tin cont si de ambianta si de atmosfera din cafenea. Cafeneaua Rosenthalers Café o gasiti pe Bd. 1 Decembrie 1918  Alba Iullia 510008
contact : 0721 321 178, program 09.00-01.00, si asteptam parerea voastra de cum arata cafeneaua!

Cafeneaua se vrea o reproducere a unei zone plina de verdeata de pomi, bancute din Berlin, proprietarii isi doreau sa aduca exteriorul in interior, adica verdeata de afara sa o regasim si in interiorul cafenelei. Barul a fost deschis de curand si noi le uram multa bafta in aceasta afacere.

Noi o sa va prezentam cateva poze ca sa va inspirati pentru proiectele dvs fiecare in partea si in viziunea lui.

cafenea-alba-2 cafenea-alba-3 cafenea-alba-4

Gazonul sintetic a fost montat de catre beneficiar la indicatiile noastre, si au facut o treaba foarte bine si apreciata de clientii cafenelei, noi am trecut la cateva zile pe la ei pe la cafenea sa vedem cum a iesit si noi suntem multumiti, cafeneau arata foarte bine, are un iz tineresc, revigorant, energizant.

cafenea-alba-5