Baza sportiva Buftea

Beneficiarii acestei baze sportive sunt 3 asociati care au in proprietate terenul si dupa lungi consultari si studii de piata s-au hotarat sa faca o baza sportiva, influenta cea mai mare venind  din partea unuia dintre asociati care practica acest sport destul de des.

Totul a inceput cu un teren de fotbal acoperit cu strutura metalica si amenajat cu teren sintetic. Apoi, de la terenul de fotbal s-a contruit un tunel care face legatura cu vestiarele, barul si terasa. Dupa experienta noastra in domeniul constructiilor de baze sportive spunem ca vestiarele sunt indispensabile  la o astfel de investitie, si toti clientii trebuie sa ia acest lucru in calcul. Foarte multi jucatori vin de la birou sau chiar de acasa pentru a se relaxa la un meci de minifotbal, si sunt imbracati in tinuta de strada. Nu este foarte placut nici pentru client nici pentru persoanele din jur ca sa isi puna echipamentul de sport in strada sau in masina, si poate multi dintre ei dupa meci isi doresc sa iasa in oras la o bere si au nevoie de un dus cald.

Costurile unui vestiar tip container utilat cu dusuri, wc, chiuveta, se ridica la 6000 de euro, bani care isi merita investitia, daca nu va permiteti sa claditi un vestiar, si eventual un mic barulet unde sa se mai discute despre meciul abia jucat.

Ca o varianta alternativa la distractie recomandam filmarea meciurilor si difuzarea lor pe plasme amenajate in bar, ca jucatorii sa aibe optiunea de a viziona meciul.

Dupa amortizarea investitiei in terenul de fotbal si ca urmare a cererii mari pentru un teren de tenis a fost amenajat si un teren de tenis cu gazon artificial Essential 20mm rosu, imprejmuit cu gazon artificial Essential 20mm verde olive, si daca tot s-au inceput amenjari s-a optat si pentru o piscina, imprejmuita cu gazon artificial decorativ.

Gradul de ocupare este foarte mare si  astfel investitia se va amortiza mult mai repede oferind servicii de calitate si mult mai complete fata de alte baze sportive concurente.

Teren de fotbal cu gazon sintetic acoperit

Terenul de fotbal este punctul de atractie al bazei sportive si deatfel investitia cea mai costisitoare  din acest proiect.Fundatia si infrastructura necesara unui teren de fotbal acoperit ajung  cam la 20% din costurile unui teren,asta in conditiile normale de lucru(teren relativ drept,care sa nu fie mlastinos,etc).

Dupa ce fundatiile au fost turnate, am trecut la montarea structurii metalice si prelatei de acoperire a terenului de fotbal operatiune care pe langa personalul calificat a fost sustinuta de o macara de 18 tone cu bratul de 12 m necesara la  montaj. Dupa rigidizarea structurii si a prelatei s-a montat  gazonul sintetic si  trasarea lui conform cerintelor beneficiarilor. Mari amatori de tenis cu piciorul ei au dorit sa trasam in mijlocul terenului  si  un teren destinat inchirierii cat si pentru uz personal.

Din acelasi tip de gazon artificial de 55 mm dar de culoare alba am trasat terenul de tenis cu piciorul. Gazonul ales de clientii nostri a fost un monofilament de 55 mm bicolor cu o densitate ridicata si care ofera o suprafata de joc confortabila si sigura pentru  jucatorii de fotbal amator atat din Buftea cat si din imprejurimi. Portile, plasele de porti si plasele sintetice de protectie, mingile, precum si alte materiale didactice necesare scolii de fotbal au fost achizitionate  tot de la societatea noastra,  care comercializeaza produse si accesorii sportive de calitate.

http://www.gazonartificial.ro/produse/gazon-sintetic-fotbal.html

Teren de tenis de camp amenajat cu gazon artificial

Avand mai multe cereri din partea clientilor si pentru un teren de tenis, beneficiarii au alocat un spatiu suplimentar acestei investitii si s-a trecut la amenajarea rapida a suprafetei.Trebuie spus ca pentru amenajarea unui teren de tenis cu gazon sintetic suprafata pe care trebuie montata trebuie sa fie o suprafata tare facuta din beton sau din pavaj(pavajul ales trebuie sa aiba toate muchiile drepte, altfel gazonul sintetic va lua forma acestuia si  apoi veti avea un teren de tenis sub care se va vedea forma pavajului!).

Este necesara aceasta infrastructura tare pentru a avea o viteza de joc apropiata de cea a terenurilor de tenis amenajate cu zgura si care sunt mult mai populare decat cele amenajate cu gazon sintetic.Alegerea este a dumneavoastra: vreti un teren de tenis care nu necesita intretinere? Alegeti gazonul artificial. Vreti un teren  de tenis pe zgura  care va  obliga la cheltuieli suplimentare , respectiv :perii pentru linii ,plase pentru perierea terenurilor de tenis pe zgura, apa-pentru udarea pe timpul verii impotriva prafului, comapctarea regulata a suprafetei?...Alegeti terenul pe zgura. Orice decizie  o sa luati, noi va stam la dispozitie in ceea ce priveste consultanta,proiectarea si constructia de baze sportive indiferent de stadiul terenului , de bugetul si amploarea proiectului.

Pentru orice informatii despre terenurile de  fotbal cu gazon artificial sau pentru terenuri de tenis si multisport amenajate cu gazon artificial ,acoperite cu structura metalica va stam la dispozitie la telefon 0745003680 sau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Daca doriti informatii suplimentare le gasiti pe  siteul nostru www.gazonartificial.ro

Gazon sintetic decorativ pentru piscine

In acelasi complex sportiv din Buftea denumit "COCO ATLETIC CLUB" veti gasi si o piscina  precum si un bazin special amenajat pentru copiii care nu stiu sa inoate. In cadru organizat aii se desfasoara cursuri de initiere inot pentru copii si parinti precum si petreceri  pentru copii sub supravegherea personalului specializat. Toate acestea vin sa completeze diversitatea serviciilor oferite de aceasta baza sportiva aflata la dispozitia locuitorilor din Buftea si apropiere.

http://www.gazonartificial.ro/produse/gazon-artificial-decorativ.html

Aici puteti inchiria si echipamente  sportive, puteti desfasura competitii , concursuri dar si organiza petreceri tematice la terasa  si piscina din incinta bazei sportive.

Vestiarele, dusurile si toaletele vin in completarea dotarilor unei baze sportive  adecvate zonei si conforme normelor in vigoare.
Pentru orice informatii despre inchirierea terenului nu ezitati sa contactati personalul de servici.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6