Baza sportiva Unirea

Aflata in zona de vest a orasului Cluj-Napoca, baza sportiva Unirea a renascut  dupa ce instantele de judecata au decis pastrarea destinatiei adica baza de agrement. Astfel ,in 2008 am inceput proiectarea bazei sportive , dimensionarea terenurilor de fotbal conform preferintelor  jucatorilor amatori de minifotbal ,dispunerea terenurilor de tenis pe zgura, a vestiarelor  si a celor trei terenuri de tenis cu piciorul.

baza-unirea-1

Dupa proiectare am trecut la amenajarea infrastructurii:
- decopertarea stratului vegetal de 25-30 cm
- compactare
- umplutura de piatra sparta si balast,compactat in straturi
- s-au facut rigole de preluare a apelor
- gardurile imprejmuitoare au fost facute astfel incat sa impiedice iesirea mingii in afara spatiului de joc
- nocturna  a fost proiectata astfel incat sa acopere spatiile  generoase de joc,cu proiectoare de 400 W
- tribuna care poate gazdui pana la 2000 de spectatori a fost reconditionata complet si in viitor se prevede dotarea cu scaune tip stadion
- initial ,terenul de joc cu gazon natural a fost insamantat si s-a incercat recuperarea lui si  pastrarea acestei suprafete de joc dar antrenamentele si jocurile repetate au dus la distrugerea lui; acesta a fost apoi amenajat cu gazon artificial (http://www.gazonartificial.ro/produse/gazon-sintetic-fotbal.html) si trasat pentru a se putea desfasura jocuri de fotbal pana la nivelul ligii a doua.

baza-unirea-2

Dupa finalizarea infrastructurii si montarea gazonului artificial ales, respectiv Hattrick fibrilat de 50 mm am trasat terenurile de fotbal si tenis cu piciorul. Umplerea gazonului cu nisip cuartos si granule de cauciuc au fost ultima operatiune pentru a permite amatorilor de minifotbal sa joace pe aceste terenuri de fotbal.

baza-unirea-3 baza-unirea-4

Terenurile de tenis pe zgura au fost  amenajate  astfel incat sa permita profesorilor de tenis sa desfasoare orele de pregatire la un nivel cat mai inalt. Pentru asta a fost pastrat si un zid de antrenament ,obligatoriu la pregatirea amatorilor de tenis.

baza-unirea-5

Vestiarele au fost reconditionate la cel mai inalt nivel de finisare si dotate cu toalete si dusuri noi,incalzite.

In aceasta baza sportiva proiectata si amenajata de societatea noastra  se desfasoara in mod repetat diverse competitii de gen:
-CUPA "DANONE HAGI"
-CAMPIONATUL DE MINIFOTBAL AL FIRMELOR
-CAMPIONATUL DE MINIFOTBAL "FAIR PLAY"
-teambuildinguri ale diverselor companii
-alte competitii organizate la cerere

Gazonul sintetic ales pentru amenajarea terenului de dimensiuni oficiale 60m X 110m a fost unul dintre cele mai solicitate pe piata, respectiv WEMBLEY fibrilat duocolor de 50 mm.

baza-unirea-6

De precizat ca pe acest teren si-au desfasurat antrenamentele  atat campioana Romaniei CFR cat si rivala eterna  U Cluj.

Fotbalistii celor doua echipe clujene s-au declarat  incantati de calitatea gazonului si de conditiile de joc,oficialii exprimandu-si intentia in demararea discutiilor in vederea amenajarii si in bazele proprii a unui asemenea teren.

Investitia in aceasta baza sportiva s-a dovedit  un succes deplin ,astfel s-au demarat lucrarile la o cladire pentru cazarea sportivilor, dotarea cu un restaurant, sala de forta, bazin de  recuperare, cabinet medical, toate acestea pentru a permite  desfasurarea de cantonamente si competiti oficiale in cele mai bune conditii.

Baza are circuit deschis si toate cele trei terenuri de fotbal cu gazon sintetic , terenurile de tenis pe zgura si terenurile de tenis cu piciorul sunt disponibile pentru inchiriere cu ora.Pentru a va racori,dupa meciuri ,barul,terasa si pizzeria din incinta bazei va stau la dispozitie.Terenul de baschet este montat in apropierea locului de joaca pentru copii, imprejmuit cu gard, nocturna, fiind montate 6 cosuri de baschet.

baza-unirea-7

Primaria a amenajat pe terenul pus la dispozitie de investitor un teren de joaca pentru copii montate pe o suprafata de tartan, o pasa de ping pong, astfel toata lumea va fi multumita si incantata sa petreaca cateva ore aici.

baza-unirea-8 baza-unirea-9 baza-unirea-10

Pentru orice informatii despre baze sportive, terenuri de fotbal, terenuri de tenis cu gazon artificial, zgura, tartan sau accesorii sportive va stam la dispozitie.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9