Baza sportiva Sibiu

Baza sportiva in Sibiu

Avand disponibil  un teren intr-o zona izolata a orasului, spatii pentru vestiare,loc de joaca pentru copii atat in exterior cat si in interior (disponibil pentru petreceri pentru copii cand conditiile meteo nu permit desfasurarea astfel de activitati afara), restaurant cu terasa, spalatorie auto. In acelasi spatiu aveti  la dispozitie  o benzinarie si un atelier mecanic in care se pot executa diverse reparatii si inspectii auto.

Cu toate acestea,proprietarii s-au gandit sa ofere o mai mare diversitate de servicii clientilor lor si sa  foloseasca terenul disponibil pentru amenajarea unor terenuri de sport care sa vina ca si o completare  a investitiilor existente.

Infrastructura teren sport

Infrastructura a fost facuta pe umplutara de piatra sparta pentru a oferi drenajul necesar scurgerii apei,in completare fiind pus un amestec de pietris cu nisip care sa permita compactarea straturilor resective cat si formarea unei baze solide care sa nu sufere modificari ulterioare  amenajarii terenului cu gazon sintetic.

Gardul imprejmuitor  a fost facut din teava recuperata de la halele din incinta industriala,care vor fi reamenajate si  apoi disponibile pentru inchiriere.Inaltimea a fost cea recomandata de noi(2m) iar pana la inaltimea de  7 metri vor fi instalate plase  sintetice.

Nocturna este formata din 14 proiectoare  de 400 W si  lumina proiectata de acestea  permit desfasurarea de competitii sportive si jocuri pe timpul noptii.

Gazon sintetic de fotbal Sibiu

Gazonul artificial montat  la aceasta baza sportiva este un model mai nou de tip fibrilat cu inaltimea de 50 mm,in doua culori diferite verde inchis combinat cu verde deschis,care da impresia  ca este tuns in sens diferit si care imita vizual marile stadioane ale lumii,de acolo si numele WEMBLEY 50.

Nisipul cuartos uscat,foarte fin ,care intra in firul de iarba artificiala,completat  cu granulele de cauciuc si o densitate buna a gazonului sintetic confera o suprafata  ideala pentru jocul de fotbal.Toate acestea,respectand si cantitatile prevazute in fisa tehnica a gazonului  ales,feresc jucatorii de fotbal de accidentari  cauzate de alunecari sau ,pe termen lung de afectiuni ale incheieturilor si tendoanelor care sunt atat de solicitate in acest sport.

Teren de "tenis cu piciorul" in Sibiu

O baza  sportiva inseamna mai multe terenuri...nu doar un teren de fotbal! Astfel,proprietarii, in urma solicitarilor numeroase  s-au gandit ca ar fi foarte  util sa puna la dispozitia clientilor si doua terenuri de tenis cu piciorul amenajate cu gazon sintetic.Infrastructura a fost facuta cu pavaj pentru a permite pe viitor  relocarea lui in incinta ,in cazul in care un client va dori sa inchirieze o hala si doreste accesul cu utilaje de mari dimensiuni  prin acel loc.

Dupa pavarea suprafetei cu un pavaj fara "sanfren" (adica fara ca marginea sa fie tesita ,altfel gazonul sintetic va lua exact forma pavajului) s-a trecut la instalarea gazonului de 20 mm, un multisport MONDO 20 .liniile au fost trasate cu gazon artificial alb de aceeasi inaltime si calitate  si apoi s-a introdus nisipul cuartos.

Au fost montate si 4 proiectoare  de 400 W care vor permite utilizarea pe timpul noptii a terenului de tenis cu piciorul.

Dotarea cu articole sportive de ultima generatie, porti de fotbal, fileu de tenis, nocturna de calitate ,plase sintetice  a fost parte din acest parteneriat cu soietatea noastra si va stam in continuare la dispozitie la telefon 0745003680 sau email This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Pentru desfasurarea de competitii sau jocuri de fotbal amator in Sibiu cat si pentru programari la terenul de tenis cu piciorul va rugam sa sunati la tel 0744385415.

Locatia respectiva va ofera diverse servicii la preturi foarte rezonabile. Vom reveni cu un articol in care vom descrie oferta completa cat si fotografii de la fata locului cu preturi si mai multe informatii utile.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9