Baza sportiva Satu Mare

Pasionat de fotbal, suporter infocat al echipei Steaua Bucuresti, beneficiarul acestei baze sportive din Satu Mare amenajate de societatea noastra a decis sa investeasca in mod inteligent,imbinand utilul cu placutul. Component de baza al echipei avocatilor din oras, echipa care este angrenata in fotbalul amator si in campionatul national de minifotbal, a decis investitia in o baza sportiva care sa satisfaca pretentiile jucatorilor de fotbal.

Dupa ce a gasit locatia potrivita si definitivarea contractului de inchiriere, am trecut imediat la pregatirea infrastructurii:

baia-mare-1

- s-a reparat gardul existent care a fost supra inaltat pentru a permite montarea plaselor sintetice  de protectie
- s-a turnat un strat de beton pe toata suprafata care s-a dorit a fi amenajata cu gazon sintetic
- partea de teren care a fost destinata amenajarii cu gazon multisport a fost elicopterizata , pentru a nu se simti denivelari
- montajul nocturnei a fost facut premergator montarii gazonului artificial

baia-mare-2

Gazonul ales de beneficiarul bazei sportive este un gazon fibrilat, duocolor "Wembley" si are inaltimea de 50mm. Umplerea lui cu nisip cuartos si granule de cauciuc conform fisei tehnice , confera o suprafata optima de joc , care protejeaza jucatorii de accidentari si le protejeaza incheieturile.

baia-mare-3

Culoarea speciala a acesui gazon care da impresia de gazon natural si care pare ca este tuns la o inaltime diferita este cel mai solicitat de la aparitia lui pe piata. Calitatea deosebita  este  un atu in  plus in decizia finala a alegerii gazonului pentru fotbal.Trasajul careurilor si a liniilor de tusa  s-a facut cu gazon artificial de aceeasi inaltime.

Oferta noastra completa pentru gazon terenuri de fotbal o gasiti aici

Terenuri de tenis cu piciorul Satu Mare

Pe langa aceste doua terenuri de mini fotbal amenajate cu gazon sintetic s-a dorit si amenajarea a doua terenuri de tenis cu piciorul. Acestea s-au amenajat cu un gazon multisport de culoare rosie, cu inaltimea de 20mm. Introducerea de nisip cuartos permite mingii sa sara atat cat este nevoie pentru o viteza de joc optima.

baia-mare-4

Asa cum puteti observa si in imaginile alaturate , trasajul este foarte important sa fie facut la o distanta corespunzatoare de gard pentru a nu impiedica jucatorii sa isi exercite calitatile tehnice in timpul jocului.

baia-mare-5

baia-mare-6

 

Expierenta indelungata in domeniu ne obliga sa respectam dorintele clientilor care ne solicita sfaturile necesare .

Oferta noastra pentru terenuri de tenis: http://www.gazonartificial.ro/produse/gazon-sintetic-tenis.html

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9