Baza sportiva S&D Cluj

BAZA SPORTIVA "S&D "FOTBAL"- CLUJ

Ne aflam in mijlocul evenimentelor,de la fata locului cu imagini si filmari transmite echipa de profesionisti ai societatii noastre,care pe parcursul ultimelor 48 de ore au depus eforturi considerabile pentru a finaliza aceasta baza sportiva. Acest articol este scris "live" (intr-o binemeritata pauza)si este singurul care este scris de la fata locului, la cald.

Inca mai avem de lucru la el si speram ca in urmatoarele ore sa finalizam terenul de umplut cu granule si apoi sa il periem, maine urmand a se desfasura primul meci de fotbal,respectiv inaugurarea lui.

Gardul pentru imprejmuirea terenului de fotbal a fost construit inainte de a incepe amenajarea infrastructurii si a centurii de legatura a fundatiilor pentru stalpi.

Plasa zincata este cea clasica impletita cu ochiuri de 5cm si grosime de 2,2 mm. Aceasta inconjura terenul pana la inaltimea de 4 m pe toata lungimea si latimea lui.

Partea de jos a gardului a fost intarita pentru ca plasa de sarma sa nu se deterioreze in timp,din cauza solicitarilor foarte dese de pe spatiul portii.

Infrastructura terenului de fotbal a fost facuta din piatra sparta concasata si nisip foarte bine compactate,rezultand o suprafata foarte buna"prietenoasa"cu incheieturile si articulatiile jucatorilor. Acest tip de infrastructura este recomandata bazelor sportive care adopta un gazon sintetic de inaltime mica spre medie.

Daca in schimb se opteaza pentru o placa de beton atunci automat ar trebui sa alegeti un gazon artificial cu firul mai inalt (minim 50 mm) recomandat ar fi 55-60 mm. Infrastructura trebuie facuta corespunzator indicatiilor constructorului si respectat proiectul si materialele ,altfel riscati ca ulterior sa se lase,sa cedeze in urma ploilor sau cand utilajele de imprastiere a nisipului si granulelor de cauciuc intra pe aceasta infrastructura.

Gazonul artificial ales de catre investitor este un gazon de foarte buna calitate produs de Mondo,un monofilament bicolor cu inaltimea de 45 mm si cu asa numita " insertie de memorie" care confera o rezistenta deosebita firului de iarba artificiala si un confort deosebit.

Garantia gazonului sintetic oferita de producator pentru acest tip de gazon este de 8 ani in conditiile stipulate in Certificatul de Calitate al gazonului(folosirea corespunzatoare a suprafatei,jucatorii nu vor folosi la antrenamente sau competitii pantofi sport cu crampoane de fier sau plastic ci doar de cauciuc,se va feri de flacara,etc). Terenul de fotbal ( http://www.gazonartificial.ro/produse/gazon-sintetic-fotbal.html ) a fost trasat cu gazon alb de aceeasi inaltime.

Cu toate eforturile noastre se pare ca va trebui sa amanam inca o zi finalizarea acestui teren deoarece nu este tocmai indicat mai ales pe timp de noapte sa fortam nota. Desi nocturna este montata si functionala din punctul nostru de vedere, bransamentul electric nu a fost facut deci trebuie sa ne oprim si sa reluam munca pe timp de zi. Nocturna este formata din 16 proiectoare Philips de 400 W si panou de comanda si lumina difuzata de acestea este foarte generoasa.

Jucatorii de minifotbal amator pe gazon artificial vor fi incantati sa isi desfasoare meciurile in aceasta baza sportiva din Cluj-Napoca construita de SC Acatrans SRL

Oricum terenul de fotbal este aproape finalizat asta si datorita vremii pentru ca nisipul cuartos trebuie sa fie uscat altfel nu se poate introduce in gazon. Au ramas doar doua tone de granule de cauciuc pentru a finaliza inca un teren de fotbal cu gazon sintetic construit de SC Acatrans SRL.

Plasele sintetice de protectie vor fi montate in zilele urmatoare si apoi baza sportiva va sta la dispozitie pentru inchirieri la numarul de telefon 0744589598.

Pentru consultanta si constructia de baze sportive acoperite ,constructia de terenuri de fotbal cu gazon sintetic va stam a dispozitie la numarul de telefon 0745003680 sau mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • 1
  • 10
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9