Baza sportiva ISB Bucuresti

Teren fotbal si pista atletism cu gazon sintetic ISB BUCURESTI

International School of Bucharest  a fost infiintata in 1996 in Romania si a functionat intr-o cladire inchiriata, avand un numar de 17 elevi vorbitori de limba engleza. In anul 2001 a ajuns la nivelul de centru CIE in scopul de a sustine examene IGCSE. In prezent s-a ajuns la performanta de a avea studenti din 40 de tari, si s-a optat pentru separarea scolii primare de campusul universitar. Avand aceasta expansiune rapida au fost obligati sa caute sedii noi pentru desfasurarea cursurilor. In anul 2006 s-a finalizat proiectul de constructie si ofera toate conditiile incepand de la Sali de curs, teren de sport in incinta scolii, sala de conferinte, pecum si o cantina.

ISB este o scoala acreditata Cambridge din 2000 si in fiecare an un numar tot mai mare de elevi opteaza pentru acest examen. Universitatea Cambridge este cel mai mare furnizor se programe educationale pentru copii intre 5 si 19 ani, calificarile sunt recunoscute in peste 160 de tari si de catre univesitati si angajatori.

Cadrele didactice oferite de ISB sunt recrutate local si international pentru a le oferii celor peste 750 de studentii o educatie international si a satisface nevoile fiecarui student. ISB detine o cladire de curs supravegheata video 24 ore din 24, o biblioteca, un treatru de 195 de locuri, zona de joaca pentru diferite grupe de varsta, Sali dotate cu calculatoare, laboratoare, teren de fotbal, pista de atletism cu gazon artificial, cantina, perete de alpinism, acces internet toata incinta.

Serviciul de asistenta student se ofera studentilor care au dificultati academice si care au nevoie de un sprijin suplimentar pentru a face fata cerintelor scolare, English support pentru clase pregatitoare, logoped care are rolul de a identifica , evalua si trata problemele de vorbire, limba si comunicare. Scoala incearca sa ofere toate conditiile de integrare a studentilor si din acest motiv din experienta de ani de zile cu elevii au reusit sa identifice probleme care apar pe parcursul anilor scolari si sa le remedieze.

Se asigura cantina unde se ofera o masa calda, hranitoare, bine echilibrata, mancare proaspata gatita la fata locului;nu se promoveaza mancarea gen junk food. Pentru o sanatate echilibrata elevilor li se pune la dispozitie un teren de fotbal cu gazon sintetic in curtea scolii, si o pista de atletism cu gazon artificial. Elevii sunt educati pentru a socializa, a face lucruri in echipa dar si individuale.

Terenul de fotbal cu gazon sintetic amenajat la dimensiunea 47 m x 27m  este destinat doar pentru desfasurarea orelor de sport ale elevilor si pentru desfasurarea diverselor competitii regulate  intre scoli. Gazonul artificial are inaltimea de 55 mm  de tip monofilament si se pot juca doua echipe de 6+1  jucatori

Pista de atletism este  amenajata cu  gazon sintetic  de culoare rosie Mondo Exclusive cu inaltimea de 18 mm si culoarele sunt trasate cu  gazon artificial de culoare alba,calitate si inaltime similara.

Portile, plasele, plasele de protectie si accesoriile sportive au fost achizitionate de la firma SC Acatrans SRL .

Pentru orice informatii despre consultanta, proiectare sau constructia unui teren de fotbal cu gazon sintetic sau baze sportive de la a-z va stam la dispozitie la tel:0745003680 sau email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6