Baza sportiva Bacau

Asa cum aratam in prima parte a descrierii acestei baze sportive din Bacau, unde aratam pas cu pas ce trebuie facut pentru ca o baza sportiva sa aiba costuri cat mai mici si o rentabilitate maxima, totul porneste de la proiectarea si amplasarea optima a terenurilor de sport.

Ocuparea intregului spatiu disponibil cu terenuri sintetice sau puncte de atractie pentru care clientii vor trebui sa  plateasca o taxa sau un abonament lunar vor face ca amortizarea investitiei sa se faca cat mai rapid.

Dupa cum se vede si in imaginile atasate proiectului de la baza sportiva din Bacau, acesta a suferit mai multe transformari la recomandarile specialistilor nostri.

Infrastructura teren sintetic - fotbal acoperit

Dupa finalizarea proiectului trebuie executata infrastructura. Costurile acestei infrastructuri pot varia in functie de amplasarea/distanta terenului fata de furnizorii de materiale(cariere de piatra pentru agregate;materiale de  constructii pentru fier si alte  materiale necesare in santier; statii de betoane pentru furnizarea de beton,etc) de diferenta de nivel a terenului, studiul geodezic, chiar si de conditiile meteo din timpul executiei lucrarilor.

Sapaturile si fundatiile se efectueaza conform unui proiect avizat de catre proiectanti/ingineri de specialitate. Acest proiect indica adancimea/dimensiunile precum si armatura fundatiilor si a centurii de legatura intre cuzineti (in cazul terenurilor de fotbal cu gazon sintetic acoperite cu structura metalica) sau fundatiile pentru stalpii de gard (in cazul terenurilor  cu gazon artificial descoperite).

Dupa cum se observa si in imaginile atasate se incepe cu pregatirea terenului de catre o echipa care coordoneaza utilajele si camioanele pentru decopertarea  terenului ,dar in paralel  se pregatesc si cuzinetii si armatura centurii pentru a nu stagna si a pierde timp pretios ,mai ales cand conditiile meteo sunt favorabile acestui tip de lucrari.

Odata  terminata decopertarea si compactarea terenului,fundatiile si centura sapate si cofrate,se monteaza  armatura  pentru a fi pregatiti pentru turnarea betonului. Acesta va respecta intru totul indicatiile specificate in proiect in tot ceea ce priveste clasa si cantitatea de beton, cantitatea si dimensiunile precum si proiectarea cuzinetilor. Daca infrastructura /platforma terenului de fotbal sintetic se face pe beton si nu pe straturi de agregate si nisip,aceasta se poate turna in acelasi timp cu fundatiile si centura dar pentru asta trebuie personal calificat si mai numeros decat daca aceasta  s-ar face separat.

Dupa turnarea betonului,trebuie asteptat minim 21 de zile pana la montarea structurii metalice pentru a oferi suficient timp ca acesta sa "lucreze", asta si in functie de anotimp. Daca se toarna vara si temperaturile sunt foarte ridicate,betonul trebuie udat dar obligatoriu se vor taia si rosturi de dilatatie pentru a nu crapa si a crea probleme ulterior cand gazonul este deja montat,existand pericolul de a se opri activitatea terenului sintetic respectiv sau a intregii baze sportive.

Acoperire teren sintetic Bacau

Deoarece in Bacau  mai sunt doua baze sportive care au terenuri sintetice de fotbal acoperite cu baloane presostatice,clientul a dorit acoperirea terenului cu structura metalica si prelata,pentru a oferi o alternativa la terenurile respective care raman acoperite si pe timp de vara dar nu sunt aerisite si in care presiunea este foarte mare creeand un disconfort jucatorilor.

Astfel, varianta de acoperire a terenului de fotbal cu structura metalica este varianta cea mai optima  atat din punct de vedere al investitiei initiale cat si a costului  de intretinere pe termen lung.Pe timp de vara prelatele laterale se deschid si se creaza conditii optime de joc atat din punct de vedere al temperaturii precum si a protectiei impotriva razelor solare.

Montajul structurii metalice  se face foarte rapid,specialistii nostri avand experienta necesara pentru  a scurta timpul atat de executie cat si de montaj, pentru a reduce costurile cat mai mult, astfel preturile noastre devenind competitive  pe piata din Romania.

Am ales sa schimbam culoarea in care este vopsita structura metalica din verde in argintiu si impactul vizual este pozitiv. La prelata de acoperire a terenului de fotbal am mers pe clasica combinatie de alb-verde pe care o recomandam in general .

Teren sintetic de fotbal Bacau

Gazonul  sintetic ales de beneficiarii bazei sportive "FAIR PLAY" din Bacau  este unul de cea mai buna calitate ,MONDO  un nume mare pe piata producatorilor de gazon artificial.Inaltimea de 60 mm ofera un confort deosebit in timpul jocului de fotbal precum si protectia necesara impotriva accidentarilor.

Cantitatea de nisip cuartos si granulele  de cauciuc introduse in gazonul sintetic respecta fisa tehnica si cantitatile indicate de producator, astfel ca jucatorii de minifotbal vor fi incantati sa isi desfasoare meciurile pe acest teren sintetic.

Terenul artificial este dotat cu :
-tribuna acoperita unde spectatorii pot sa vizioneze meciurile /competitiile care se desfasoara  aici
-nocturna de cea mai buna calitate(18  proiectoare de 400 W)
-tabela electronica care indica scorul si minutul de joc
-mingi de fotbal de cea mai buna calitate
-maieuri de deprtajare

In curand se vor amenaja vestiare, dusuri si toalete dar si un bar-terasa  care vor deservi clientii acestei baze sportive. Clientii nostri doresc si amenajarea unui teren sintetic descoperit, sauna  si un bazin de refacere.

Pentru constructia de terenuri de fotbal sau tenis amenajate cu gazon sintetic si acoperite cu structura metalica sau balon presostatic va rugam sa ne contactati la tel 0745.003.680 sau pe mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9