Baza sportiva Agronomie Bucuresti

In urma experientelor la nivel inalt si nu numai in fotbal beneficiarii nostrii s-au hotarat sa infiinteze o scoala de fotbal  “Sport Team”, toate aceste s-au intamplat in anul 2007. Totul a inceput cu un antrenament cu un singur copil si pe un singur teren de fotbal, ca sa se ajunga in prezent la 200 de copii carora le ofera conditii deosebite de antrenament , si trei baze sportive pentru antrenament cu terenuri artificiale si naturale,  vestiare, teren acoperit pe perioada rece, se asigura transportul de acasa la antrenament si returul, antrenori tineri de specialitate.

Scoala de fotbal are ca obiectiv formarea cat mai multor copii ca sa participle la cat mai multe competitii interne si international. Selectia copiilor se face din curtea scolii, unde antrenori din cadrul clubului sau de vorba cu copii si parinti acestora si le prezinta facilitatile din cadrul clubului.

Una dintre aceste baze sportive a fost amenajata de catre SC ACATRANS SRL in anul 2012 cu gazon sintetic verde de 55mm, dimensiunea 40 m x 20 m, si 50 m x 30m, si un teren de baschet cu gazon sintetic Essential 20mm. Iluminarea cu nocturna de 400w pentru a permite efectuarea antrenamentelor si pe ti,p de seara. Terenurile sunt ingradite pana la 5 m, iar in spatele portilor pana la 7 m.  Baza este dotata cu vestiare incalzite, dusuri, toalete, mini bar, parcare, materiale sportive.

Scoala de fotbal pentru copii si junior SPORT TEAM are in prezent 14 grupe de copii incepant cu anul de nastere 1994 si pana la grupa 2008.

In prezent lucram la un nou proiect care vrem sa-l finalizam cat mai curand, un teren de fotbal tot in locatia Agronomie, unde mai exista doua terenuri de fotbal cu gazon sintetic, si un gazon cu iarba naturala dimensiuni oficiale.

Academia SPORT TEAM ofera toate conditiile si facilitatile pentru o buna desfasurare a orelor de antrenament:
-    instructor de specialitate
-    transportul pana la antrenament si retur
-    mingi, jaloane, gardulete, maoiuri de departajare, echipament sportive
-    cantonamente de pregatire
-    academie pentru portari,
-    cursuri individuale de pregatire
-    antrenamente chiar sip e timp de iarna, terenul de fotbal cu iarba artificiala fiind acoperit cu balon presostatic si incalzit cu generator de aer cald
-    cazarea si scolarizarea pentru copii din provincie si nu numai
-    inscrierea copiilor la fotbal incepand de la 4 ani
-    program flexibil, dimineata si dupa-amiaza

Scoala de fotbal Sport team participa la multe turnee si competitii interne si international, si din anul 2012 se organizeaza turneul propriu  ‘Cupa sport team’, prima editie avand un succes detul de mare cu un numar de 40 de echipe inscrise si peste 500 de copii.

Situl official al clubului de fotbal este: http://www.sportteam.ro/

 

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6