Corturi expozitie

Firma noastra va ofera si o gama larga de corturi destinate gazduirii de expozitii, targuri si alte tipuri de evenimente speciale, inclusiv cort de nunti.

Astfel, putem furniza orice tip de cort pentru organizarea de evenimente, cu dimensiuni variabile, in functie de necesitatile clientului si in corelare cu caracteristice principale ale destinatiilor acestor corturi.

Corturile noastre sunt special concepute pentru gazduirea de expozitii, targuri, congrese si alte evenimente asemanatoare, cum ar fi: evenimente corporate (Petreceri tip corporate,Team building,Conferinte, Lansari de firma si produs), evenimente publice ( Concerte, Turnee, Zilele comunei, Targuri, Festivaluri, Caravane, Expozitii, Prezentari de moda), evenimente private ( Nunti, Botezuri, Aniversari, Petreceri copii,  Revelioane), dar poate fi folosit si ca depozit si adapost temporar şi adapost de urgenţă în caz de catastrofe.

Principalele caracteristici tehnice ale corturilor furnizate de noi sunt durabilitatea si flexibilitatea, fiind deosebit de robuste,confectionat din elemente durabile.

Astfel, prelata de acoperire este dintr-otesatura dublu acoperita cu PVC, ignifugata, impermeabila 100%, rezistenta la vant, intemperii si raze ultraviolete. Materialul este de tipul celui folosit pentru confectionarea prelatelor de camion, dar de o durabilitate sporita.Este o tesatura din polyester dublu acoperita cu PVC avand greutatea specifica de  aprox 550g/mp.

In ce priveste structura, aceasta poate fi foarte variata, insa, cele mai populare structuri sunt cele care au acoperisul din tevi de aluminiu, intarit suplimentar cu un sistem de intarire din tevi de otel zincat orizontale si verticale (contravantuiri) dispuse in triunghi.

Intarirea suplimentara cu sistemul de contravantuire (in triunghi), duce la consolidarea intregului cadru.

La partea inferioara, structura poate fi intarita cu ajutorul unui un cadru din tevi de otel. In functie de dimensiuni, atat structura din tevi de otel zincat, cat si sistemul de intarire are diametre variabile.

Tevile care alcatuiesc structura impreuna cu conectorii se asambleaza impreuna cu ajutorul bolturilor si suruburilor
Intregul ansamblu va fi ancorat cu un numar suficient de ancore profesionale.

Pentru comenzi va rugam sa ne contactati la telefon:0745.003.680 sau trimiteti un mail la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.